Sunday, March 20, 2011

-KD kini Kris Lemos-


salam semua.

hai semua.hari ni ak punyer shift kerja midnight.fuh.harap
semua nyer berjalan lancar la eh.hari ni gak bgun pagi and 
breakfast nasi goreng dengan ayamas.nyummy.sungguh enak.
sambil breakfast sambil baca kosmo.al maklum la.isu semasa
harus tahu jugak kan.tiba tiba teruja bila baca tajuk kosmo.

kris dayanti kini kris lemos

huu.dah kawin ke kris dayanti ooi.xbgtau pun.
acece.budget kawan baik kris dayanti cam datuk siti
ah ak ni.haha.

KD kini sah bergelar isteri kepada lelaki yang terkenal dengan
nama panggilan Raul Lemos dalam satu majlis akad nikah di masjid
sahid nurul iman,hari ini.diva ini bakal mengikut suaminya jauh ke 
Timor Leste.Lebih romantik,pasangan yang berencana menghabiskan
tempoh bulan madu di Lisbone,Portugal ini bakal berkongsi hidup
disebuah banglo di tepi pantai di Dili.

kata KD :
"saya bersedia menjadi isteri buat Raul Lemos di sebalik pandangan
skeptikal serta penghinaan yang ditujukan kepada hubungan ini"

sumber : kosmo!

kepada kris dayanti.tahniah dan selamat berbahagia la eh.
yang lepas biar la lepas.yang akan datang ni buat lebih baik.
(budget kd bc blog ak  =_= )




p/s: sentiasa doakan yg terbaik utk semua org. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

5 comments:

LehaMY said...

Semoga perkahwinan mereka yang dibina itu berkekalan hingga akhir hayat~ =D

aleen aiden said...

wah,da kawin rupanya dorang nih.tapi husband die muka garang,mcm mafia pon ade.huhuh.

en.fazex said...

tahniah KD..elok la kawen dari terus dilanda gosip..semoga bahagia...

Cik Yana said...

Peliknyer tukar nama camtu. Dayanti tu name keluarga die ke? Bukan kan? Nama dia kan? Hahaha~ Papepun, semoga berkekalan hingga akhir hayat.

Entry terkini: Olahragawan Negara bagi :)

Mohamadazhan hjDesa said...

moga berbahagaia :)