Sunday, March 20, 2011

-Contest posing paling cun-


salam semua.

hari ni sblum ak pergi kerja.ak nak masuk satu contest ni


by 


Syarat-syarat untuk menyertai contest ini adalah :
1.Jadi follower blog Aida Azryn.*tiada unsur paksaan,kalau tak follow pun
 takpe.Tapi takut nanti korang tak tahu la bila aku akan update 
siapa pemenangnya nanti. kan?
2.Buat entry mengenai contest ni.
3.Tempek banner contest kat atas ni kat entry korang beserta 
dengan link blog aku
 dan kalau boleh tempek la banner contest atas ni kat sidebar blog 
korang sekali ye.*Kalau boleh la.. tiada unsur paksaan.. hehe..
4.Sila tempek gambo korang yang paling cun.Minimum 1 keping gambo
 dan maksimum 2 keping gambo. Boleh?
4.Tag 3 blogger lain
5.Contest ni untuk girl je ye. Harap maklum. :D
6.Jangan lupa tinggalkan link korang kat bahagian comment entry ni.

Tarikh tutup contest:30 April 2011

so ak pertaruhkan gambar ni :


haha.poyo je gambar.mintak maaf eh cik aida.xcun pun.hee :)

so ak nk tag 3 org :

kepada yg ak tag ni.tahniah sbb korang cun la korang di tag.so 
sila join dengan kadar segera.hee :)

saje la join sbb nak bg sokongan pada member blogger ak.
lagipun ak dah lama knal cik aida ni since ak first blogging ag.
thanks atas support dia selama ni.arap arap ak bertuah.peace! 


p/s: ak niat nak buat contest bila genap usia blog ak setahun.
semoga diberi kesempatan. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

7 comments:

mykhalis said...

gud luck.. selamt berjaya ek

latest entry di blog khalis : siapa yang tak sayang anak bini??

iszieylyanziy said...

da lama tak buat tag,malas,,hahaha,,thanks eh,,nnt ade masa k,is wt

fLy_AwAy said...

gud luck yah ! heeee ~ ^_^

AiDa AzRyN said...

ngeeee.. sila buat contest ye.nanti boleh aida join sekaki. :D
Btw,thanx sbb join contest aida. Gudluck!

pinky said...

tengs coz tag tira :)

puteraduyong said...

hehe...cun cun...semoga berjaya... :)

Mawar Merah said...

Good luck.. Tang topi tu yg sgt cun. Pinjam..hehe