Saturday, March 12, 2011

-Konsert Hore Hore Bersama Aznil Hj Nawawi-

salam semua.

hari ni ak kerja pagi smpai petang.fuh!penat betol kalo
weekend dekat mcD.memang tak terkata ah penat nyer.
pastu tadi pergi shopping shopping ckit utk bekalan makanan
selama sebulan di rumah sepupu ak.xsempat nak usha blog
tercinta ni.hee.

korang dah baca tajuk entri?konsert hore hore bersama aznil hj 
nawawi di tasik titiwangsa pada pukul 8 mlm hari ni.
hari tu nuffnang ada buat contest utk tiket percuma ke konsert ni.
ak pun join la.dia nak dalam 30 orang je.time ak join tu memang
dah lebih 30 org dah pun.so ak cam xconfident la nak dapat.

hari tu ak check email.fuyooo.ak menang ouh tiket ke konsert
hore hore bersama aznil hj nawawi.punya ah seronok.serius!
hee.ak ni xpernah pergi konsert konsert ni.memang gurl
yang xsosial sgt ak ni.haha.bila dah menang tiket free ke 
konsert aznil ni ak rsa gembira ah.dah la ak memang suka pak nil.

tp malangnyer.ak nak kena pergi amik tiket dekat pejabat nuffnang
dekat kL.adoihai.dengan kerja ak yang sgt sibuk nyer.memang
ak xsempat la nak pi mana mana.lagi pun ak kerja hari sabtu and 
ahad.so kesempatan nak pergi tu memang xmampu ah.
sedih ouh.bila ak col ummi bgtau psal ak menang tiket 
konsert ni.ummi membantah secara serta merta.hee.
memang ak xboleh pergi ah konklusinya.huu.

xpa xpa.nanti mesti dia show gak kat tv kan?nanti
bley la ak tgok pak nil kat tv je.hee.so sapa sapa
yang berpeluang ke konsert hore hore bersama aznil
haji nawawi tu.sila jgn bgtau ak.sebab nnti ak jelous.
terima kasih. =_=







p/s: hey.sy gembira mlm ini. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

6 comments:

missh aryeika said...

woww ...
bestnye dpt pergi ..

mr.syazwan said...

lerr napa x pass je kat saya???

huhu

diana said...

mak tak bagi pi tengok ye??
konsert tu ok sebenarnye sebab tu untuk seisi keluarga..
bukan konsert yang huha huha tu..
hheheh

little cart00n said...

nak pergi jugak!:)

mykhalis said...

takperla..umi mesti lebih tau mana yg lebih baik untuk puteri kesayangannya kan?

Hazrina Erin said...

sy pun dapat gak~tapi tak pergi amik pun tiket tu sbb busy T_T