Wednesday, March 23, 2011

-Result SPM 2010-


Salam semua.

hari ni sumpah hari yang paling meletihkan buat ak.
semalam midnite.pagi ni shift pagi plak.memang jadual
yang mampu membuatkan ak tersnyum bangga.ehem.touching
ckit bhai.hee.mcam mcam bnda jadi kat store hari ni.org paling
besar kat mc donalds tu datang tgok kitaorng buat kerja.aish.
memang kekok abis ah.customer plak ramai xingt.nak patah
pinggang ak ni.huu.

hari ni jugak result spm 2010 kuar.so budak budak spm yang kerja
dengan kitaorg semua cuti hari ni.tu yang xckup org tu.
ak ada dua org sepupu yang amik spm taun lepas.dah try col.dua dua 
xangkat kol.diorang memang.dah tahu ak nak tnya result.dan dan
off fon bagai.aish =_=!

yang membanggakan ak hari ni bila sekolah lama ak.
sekolah menengah kubang bemban di ranking ketiga sekolah
terbaik peringkat negeri kelantan.gila bangga.ehem.pastu seramai
26 orang dapat straight A.alhamdulillah.even kami sekolah kampung.
dan nama sekolah kami cam pelik ckit.tapi kami tetap antara yang 
terbaik.hee. 

teringat zaman ak spm dulu.even result xgempak mcm org laen.
tapi ak bersyukur sbb ak tahu.tu usaha ak sendiri.so kepada
semua yang dah amik result tu.tahniah kepada yang cemerlang.
kepada yang kurang cemerlang.jgn risau.korang ada bnyk peluang
lagi lepas ni.yang lepas biar lepas.yang akan datang buat lebih baik eh.





p/s: hmm.what should i do?

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

2 comments:

Cik Bidadari said...

heeeeeeeee... bila tengok perasaan dorang amik result... teringat suatu waktu dahulu kita pernah excited dan memgigil nak tgk result...

AMMAR YASIR said...

Tahniah kepada pelajar SPM 2010