Saturday, April 16, 2011

-Test Muet complete!-


salam semua.

hai hai.semua sihat sihat eh?ak sekarang berada di uia.
berwifi dalam library uia smntara mnunggu kekanda tersyg dtg amik.
hee.hari ni ak da test muet kat uia.da suda muet tadi.abg ak kta jalan
jam.so lambat la skit dia dtg.oleh sbb ak ni bekas student cfs iium yg sgt 
menjaga masa.so ak pun dengan senang hati berblogging di library dulu.hee.

ni ak nak cerita kat korang perjalanan yang cukup mencabar time nak amik
muet tadi.

malam tadi
aku : abg.esok antar ak muet tau.9.30 pagi lagi.nnti ko bgun awl ckit eh.
abg ak : yela.takut ko yg xbgun.

pagi esok nyer 

seorang  kawan ak yang baik hati col ak di pagi hari.

kwn aku : selamat pagi.dah bangun ke?
aku: blum.muet kul 9.30 kot.nnti la dulu.
*suara memang ngantuk habis*
kwn aku: ye ar.hmm.xpa la cmtu.gud luck.
aku: thanks.
*smbung tido balik*

tpat jam 7.40 pagi ak bangun.hmm.heran la.muet start
kul 9.30 pagi abis kul 12.30.asal kejap sgt.hmm.ak pun check la
jadual sekali lagi.lantas.

aku : abg!cepat siap.ak muet puko 8 pagi.ak salah tgok jadual.
*terpekik pekik macam kena histeria dipagi hari*

abg aku: tu la ko.xtgok btol btol.ak bgun dari tadi lagi.cpat la.

aku: hmm.sori.
*muka penuh touching*


nasib baik sempat ak exam reading tadi.tu pun sbb abg ak drive keta kalah 
alonso.haha.kalo x.memang naya la ak.huu.okay kawan kawan.
moral of the story.sila double check jadual anda okay.
dan sila jangan berjaga dimalam hari exam semata mata nak dwlnd video
maharajalawak minggu ketiga.-_-


p/s : hari yang bersejarah makin hampir.yeay! :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

5 comments:

Firdani said...

eh buat test reading je ke?hari lain2 ek..gud luck ye utk next test..:)

SYAFIQAHSALEH said...

syoknya dah abis MUET..tak amek lg pun :)

ayanuts said...

ffuuuuuhhh sib baik sempat..mcm mana blh slh tgk ni..he..he..

mlle tqa said...

nasib baik kak epa.klu x kena repeat .huhu

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
Jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)