Friday, April 15, 2011

-BEN ASHAARI GEGAR LAGI-


salam semua.

sebelum tido malam ni ak nak join satu segmen dr blogger
tersohor abad ini.ben ashaari.


sapa sapa nak join.bley la dengan kadar segera ke blog
abg ben eh.



p/s: hati berbunga riang. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

15 comments:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

wah..nak join jugak la..macam best je..hehe..dan ini suatu perkongsian

15 CARA DAN TIPS NAK DAPATKAN BUFFERED EARNINGS DARI NUFFNANG

dwaty said...

gegarkan blog ni plak!!!

akutetapaku.com said...

hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

iszieylyanziy said...

cam best jek

cik riffa :) said...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
call it a day?

top post ;
ben ashaari gegar lagi

kau silap besar

Anwar hadi :)

umie mia said...

hai..same group...dtg singgah sini kasi gegar :)

http://ummiedamia.blogspot.com/

Amirah Su'aidah said...

singgah sini untuk gegarkan blog anda

Amira Zemiesya said...

hyee dropping by :) gegar gegar.


http://amierazemiesya.blogspot.com/

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

HajarRasdi [BdkKck] said...

KEBABOOMMM! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam singgah.. =)

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Hidup Penuh Kejutan

Anak Ulu Cheka said...

assalam kasik gegar dari geng 9

Segmen : BEN ASHAARI GEGAR LAGI

etiey.com© said...

salam kenal.

gegar dan follow!

http://www.etiey.com

FIRDAUS HUSAIN said...

hye...same grup 6, no. 63

http://5185studio.blogspot.com/

GEGAR!!!

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegran nya ke kumpulan 6.. Kumpulan 1,2,3,4,dan 5 telah berjaya ku tawan... Kini tiba la pula giliran kumpulan 6.... Arap2, misi peribadi ni tercapai... Hehhe

*Peace Yo! :)