Monday, June 27, 2011

demam nora eleena

salam semua.

hai semua.sihat kah korang?ak baru je lepas tgok nora eleena.
beria ria ak download semua episode nora eleena.pastu 
setiap kali balik kerja ak usha dua tiga episode.pastu bru tido.
al maklum la.masa keja ak kan xtetap.so memang xsempat
nak tgok nora eleena time dia tayang kat tv.

bagi ak drama tu memang sgt sgt best.sapa xnak
ada isteri cantik mcm siti saleha kan?


da tu.sapa plak xnak suami setough dan seromantik 
aaron aziz kan?


 jalan citer memang best dan sgt santai.ak suka part part
romantik seth tan dengan nora.for sure ramai yang tersyum sorang
sorang smbil tgok nora eleena kan?memang rsa mcm nak je 
kawin cepat cepat.-___-!
*jiwa kacau betol miss epa ni*

antara scene romantik bikin 
semua senyum


Seth : Eh Nora, ada pelangi la Nora. Rugi Nora kalau tak tengok pelangi tu.
Ini pun pertama kali abang tengok pelangi secantik tu.
Nora : *bangun & pergi ke arah Seth* Mana?
Seth : Tuu.. nampak tak? Ada la tu. Kat atas tu dannn ….i
nilah pelanginya
*tunjuk Nora*


okay.ak baru je selesai tgok drama nora eleena.and tadi
baru je siap download ost dia.ak suka lagu biar hati mencintai
by aqilah.penyanyi dari singapore.

fuh! lepas ni nak tido puas puas. (:


p/s: terasa mcm nak mkn roti boy la plak.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

8 comments:

Ir Firdaus said...

mmg layan cter nie...
ost dye pown layan gak...
sampai da boley hafal liriknye.. hoho..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

tengok cerita nih bikin senyum sorg²

Bui Idzra Ryn said...

wah,best..layan yer..hihi

ieda said...

ahahahahah seyes demam ko dik :))
aaaaaaaaaaaaa akak tgk jugak sciene bunga dlm but tuu .. seyes lomantik dik ! .. duk bayangkan hubby akak bawak bunga dlm hilux dia ekekkeke

Mohamadazhan.com said...

kipas-susah-mati.....hehe.

salina sayang said...

baru tengok eh?? dah berapa kali dah khatam cerita ni. memang best. sume ost saya download simpan kemas-kemas. haha. best!

CikHaniBhulat said...

ni bukan demam lagi dah..jatuh cinta, sawan semua ada..boleh mereng jap kalo tgk nora elena..mula la nak bernagan sorg2 kan...siyes nak husband mcm seth tan =]

:: noremy bte rahmat :: said...

SUKA SGT nora elana........


p/s:BW & folo..mehla jenguk sini
http://noremyrahmat.blogspot.com/