Sunday, June 26, 2011

Kalo tak da rupa.blog xda readers ke?

salam semua.

hari ni balik keja.terus je kemas barang and tido.sugguh penat.
ari ni customer in bagai nak rak.memang ak punya sale beribu raban 
la.seronok manager ak.hee.tp penat memang xyah citer smpai ak
tido je lepas balik keja.tido tanpa ada rasa nak bangun.
*sungguh kritikal letihnya okay*


coming home coming home.


entry hari ni nak citer pasal dunia blogging zaman sekarang.
kata sesetengah orang.


kalo xda rupa.xda reader ah.


or


muka ak xcun nak letak kat blog.
sbb tu follower ak ciput


bagi ak la.xpenting pun sbenarnya muka korang yang kacak ataupun
cun bagai siti saleha ataupun lisa suriani.janji entri korang best.
cara penulisan ada gaya tersendiri.of course korang bley tarik
reader utk keep baca blog korang.


lawa lawa la diorg ni.asih! -___-


ak pun xberapa suka kalo masuk blog yg kena loading lmbt
disebabkan gmbr gmbr bersaiz besar yang diambil dengan dslr 
canggih.sbb ak pakai berukband.memang sumpah slow.terutama
time time hujung bulan.bikin panas je.




tapi tapi.tak semua blogger yang cantik cantik ni xda bakat
menulis.ada sesetengah dari diorg memang punya rupa dan punya
bakat.so xley nak cakap diorg jual muka cantik je.sbb penulisan
diorg memang bagus kan?


so kepada semua blogger blogger di malaysia.
*ayat da macam perdana menteri bg ucapan ni*-____-
jangan ah rendah diri sbb kita xpandai posing mcm model.
guna kelebihan yang ada pada kita.mybe cara penulisan.
baiki kelemahan diri.jangan asyik pertikaikan apa yang
xda pada kita okay?


yang baik datang dari DIA.yg xbaik dtg dari sy. (:




p/s: perlu ke sy luahkan perasaan ni?hmm.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

20 comments:

Liyana Zahim said...

Kekdg bkn sbb tu je.. Sbb kte jrg nk tegur2 kwn2 yg len.. Herherher..

cucu umie said...

bg ayie lebih suka bace seseorng yer penulisan..kalo melibatkan xcinta hati jer..mcm kurenglah nk feel tpy teruskan bacaan..

btw, ayie suka blog yang meriah mean cantik mata memandang..kehkeh

saiazuan said...

hehe yg pnting isi.. klu x, xsmpai la 2k ek follower u.. huhu

...Minah BluR... said...

betol tu... org tak pndg rupa tapi pndg kualiti penlisan. ecececec

hatiretak said...

blog saya tk da reader..cuma blogwalking terus blah..
penulisan saya teruk..
lepas ni kena bljr dan trus bljr..hehe

Amie 구름. said...

saya suka gambar tumblr awak yang bawah tu :)

ariana's said...

Tu..kemain ramai lg follower sis..
mcm akak ni lg lah.." org lama..", lagi lah..skrg ramai blogger kalangan remaja..mcm cendawan lps hujan..tp yg penting..isi..

Cik Ungu Kamila said...

seems that gaya penulisan still teruk. meh bagi smngat komen blog cik ungu. sob sob :(

Lieyda said...

bukan rupa yg menjadi pilihan follower tp gaya penulisan tu yg penting.

anda setuju? haha

caliph shuriken said...

klau penulisan org tu best mmg kerap singgah blog dia ^^

latest en3: ada apa dengan botol mineral

sabella mohamad said...

rupa x penting
cara kita yg penting
kan ? =D

chemay said...

suka entry nieee..
tak semestinya kena jadi cantik untuk promote blog.
:)

CikHaniBhulat said...

kalo muka cantik, tapi tulis xcantik xboley jgk kan...

b a m b a m ' s said...

writing comes 1st lar kan.. LOOK is a bonus jek.. :)

apa2 pon..cik epa chantekkkk.. heheheh

Aida Azryn said...

Betol! sokong sangat. :)

RerameUngu said...

sokong..muka cantik tak menjaminkan entry pun cantik..hehehe..

well, cantik tu pun very subjective,,lain mta yg memandang, lain pulak cantiknya:),

ieda said...

aah dik setuju ... tapi bab pic besar2 tu kan .. akak rabun tuu yg suke pic besar .. ekekekkeke .. tak lah adakalanya ia kepuasan bila tgk pic trg2 nie ..

hermm apa2 punn terpulang pada blogger tu sendiri kan :) tapi memang akak x suke kalau blog yg slow loading nie .. akak pun selalu nak make sure blog akak senang nak load :)

AesyaZealous said...

betul2.. xde rupa pn takpe..janji pandai attract org dgn gaya penulisan di blog. ade je blogger yg hebat tp xtunjuk muka pun. tapi boleh maju dan ramai readers.

ade juga yg stakat "jual muka"

tieykah said...

Tikah ase rupa is a package actually.:)

Wanie said...

yang penting ade hati nak menulis, bknnye rupe..
kite blogging bukan nak jual muke..:)