Friday, June 10, 2011

ini cinta mukabuku ke?

salam semua.

hari ni ak macam pening lalat ckit.yela semalam balik kul 12 malam.
pastu balik je keja ptg ni ak gerak p pagoh,johor.
esok kan majlis menyambut menantu kakak ak.so malam ni
kitaorg da gerak ah.sbb family ak dari klatey da bertolak pagi
lagi.malam ni kitaorg tido kat guess house kat pagoh.

entri hari ni bukan nak citer pasal majlis menyambut
menantu kakak ak.tapi nak citer pasal cinta mukabuku 
a.k.a cinta facebook.



semalam ak ada terima satu msg dkt facebook berbunyi :
hai.boleh approve sy x?da lama sy add awk.sy nak kenal awk.please approve sy. sy baik dan sy tahu awk baik.sy da lama jatuh cinta kat awk lepas tgok gmbr profile awk.tlong terima sy.
mula mula baca msg ni ak punya ah cuak.mai tang mana
plak ni.haha.pastu ak macam tergelak plak lepas
dia bgtau dia jatuh cinta ngan ak.


der! lu ingat ni cinta mukabuku ke ?


adoi.kelakar pun ada.bila dia cakap camni.lagi la ak 
xnak approve.buat cuak je.and then terus je ak block dia.
xtahu la kalo lepas ni fb ak kena hack ke.ye ah.macam macam
sekarang ni.kawan kawan ak pun da ramai fb diorng yang kena hack.
xbaik tau hack hack ni.korang kalo da pndai sgt bnda bnda it ni.
buat la something ke arah kebaikan utk semua.


amacam der?cuak?hee.


by the way.korang smua da dgr lagu cinta mukabuku by 
najwa latif? best!bley la p usha youtube kalo nak dgr.




p/s :puchong to muar.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

14 comments:

cik gege said...

hish.. tkutnya.. mcm ni pnyer org pun ada.. kna hati2...=)

http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/

sYabiebieY haLym said...

eee...takotnye...cik epa be carefull ya.. cayer penah kene dgn org saiko camtu...

sYabiebieY haLym said...

be carefull ya cik epa..bahaya tu org camtu...cayer penah kene...ee saiko kan??

Cik Jannah said...

haha..tah pape je orang skg kan?

hana sudradjat said...

kes mcm ni mmg banyak sekarang.jangan cair sudah! lawaklah baca kata2 dia tu.hahahahaha

Aida Omar said...

bahaya cintamukabuku...
bahaya2..hati2 ooo

Siti Mashitah Saidin said...

tiba2 rasa nak nyayi lagu najwa latif-cinta muka buku~ hahaha

Ir Firdaus said...

org cmnie pown ade rpenye.. ish3!

Wanie said...

uisshh, psiko ke?
smpi leh jtuh cinta tgk profile picture..gagaga
bhaye ni org mcm ni..
reject je..

M Fizan said...

haha..bahaya2..ada peminat :D

Afiq Din said...

woooo... rilek btol dak tuh...
haha

shahirah adnan said...

cuak je..mcm2 org skang nie

caliph shuriken said...

dasat ayat dia tu ngaku baik, hukk...

dari sisi hidupku said...

fuiyoo,kak haifa ada secret admirer la.cayalah