Thursday, June 9, 2011

si awang hitam yang baik hati

salam semua.

hari ni bangun pagi pagi terus buat milo panas.yummy.sgt
nyaman minum milo smbil tgok criminal mind.hee.
tiba tiba teringat nak update blog pasal orang berkulit hitam
or lebih dikenali as a awang hitam.

da lama xmakan waffle and banana split.

buat pengetahuan korang jugak.xsemua diorng ni ganas even
muka garang and badan sasa.ada je yang baik hati dan sungguh
chomel.jom baca pengalaman ak dengan customer bergelar
 awang hitam.
aku : hey sir.having here?
customer : no.take away.
aku : yes sir.
smbil mengeluarkan tisu tanda customer
 nak take away.

customer : i want big mac.
aku : large or medium?
customer : medium.
aku : your drink sir?coke?
customer : no.ribena.
aku : ouh.okay.
ak suggest coke sbb tgok muka macam ganas mesti 
minum coke kan?sekali tgok.mintak ribena.badan punya 
tough minum ribena.alahai chomel nya.haha.

customer : add on one small cone.
aku : okay sir.anything else?
customer : that's all.
aku : rm14.50.
customer : this.
smbil menghulur wang kertas rm50.

aku: this your balance sir.rm35.50
customer : thanks.
smbil memasukkan duit syiling 50 sen ke dalam 
tabung kebajikan mc donald's.muka punya garang pun
tahu nak menolong insan xberdaya okay.hee.

ha.amacam?muka legend hati cute or dalam hati ada
taman?hee.

macam post ak sebelum ni don't judge a book by its cover.
even ada je dikalangan diorang ni yang kadang kadang
tidak beradab dan suka mengeluarkan kata kata yang
kurang sopan.tak bermaksud semua nya teruk eh.
macam yang selalu datang mc donald's ak.ada tu siap
bagi salam lagi.yang bagi salam ni selalunya dari sudan.
balik solat jumaat datang mc donalds pakai jubah lagi.hee.

okay la semua.smpai cni saje ari ni.jap lagi ak nak tgok 
movie KONGSI jap.macam best je tgok sam cakap klatey.hee.




p/s: xsempat lagi nak review blog yang join giveaway.harap bersabar. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

11 comments:

cik husna said...

wah. una sendri yak penah order ribena kat mcd...hehe

cucu umie said...

betol3x..tak semua yang bgitu..d shje yang baik dah mudah untuk berintraksi...

asfz lily said...

alo..alo...alo
muka lagend hati kiut ek..kui3x =)

~~zAnAfAhMi~~ said...

Memang tak semua negro jahat tapi segelintir yang buat hal, kesemua terpalit. Sebelah rmh adik saya, ada student negro. Katanya mmg baik, berbudi bahasa tapi.....syg, botol arak menimbun.

Bagi saya nak menilai diri seseorang, kena kenal betul2.

Fathiah Hamim said...

tak semua tak considerate. tapi kalo foreginers kat U fa, majority nya tak considerate.

ieda said...

sedapnya banana split tuu dikkk huhuh bila pose nie semua nampak sedap dik huhuhu

caliph shuriken said...

sy nk order ribena jgak ni, hikk...

latest en3: kl gangster

Shiety Myra Chubbyra ;P said...

Muka garang xsemestinya hati jahat........macam saya ... ngeee~~

kyoshi_sousuke said...

muka legend hati cute or dalam hati ada
taman?hee.

Hanis Atikah said...

heheheheheh.. hehehehehe. sedapnyer.. lapar la pulak...

Cik Jannah said...

saya nak ribena..hehe..

foloo..:)