Friday, June 24, 2011

random hadith widget


salam semua.

keletihan sy hari ni sbb terpaksa pergi keja dihari
yang sepatutnya cuti.adoi.tarikh resign da dkt dah.tapi manager
still suruh kerja smpai hari ak betol betol balik klatey.
ingt nk berehat dlu kat rumah kalo dpt resign awl.
tp apa bley buat.huu.

ak pun xphm kenapa kena letak gmbr lappy chomel ak ni.
-____-

so hari ni ak nak kongsi ngan korang something yang sgt interesting.


ini adalah salah satu widget yg sgt nice la pada ak.widget
macam ni bagus kalo diletakkan kat blog korang.at least dpt
tmbh pengetahuaan kepada org laen.better la dri
letak pakwe or makwe kan?ehem.ayt perli sikit.


kalo pakwe muka hadsome camni.smua sudut blog ni ak letak muka 
dia je.-___-

kepada korang yang nk dpt kan widget ni.senang je.
just click dekat link kat atas.and then tgok cara cara memasang
widget itu kat blog korang.


korang bley usha dekat blog ak.widget hadis bru sje dimsukkan.


korang tunggu apa lagi?jom ah.
semua.kita berubah ke arah kebaikan! (:


p/s: seksyen 18 shah alam.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

3 comments:

rara pinkmafia said...

wahhh nmpak celcom broadband disitu.

cik aisha said...

menambahkan widget....nice hadith widget..:)

Fariz Reza said...

mane link widget tuh?