Saturday, June 25, 2011

Justin Bieber's House

salam semua.

entry hari ni nak citer pasal justin bieber.alamak.sapa
xkenal budak bermuka jambu sungguh chomel orang nya.
ak paling suka tang mata dia.syahdu je.
*kita nk ckp sal rumah dia.so jgn terpesong tajuk ye miss epa*
 -____-

jom kita usha skit rumah justin bieber setelah bergelar artis ni.

ni kawasan luar rumah dia.sgt besar dan cntik design nya.da ah warna
coklat.warna kegemaran ku.hee.

siap ada court tenis lagi.incik bieber ni minat maen tennis kot.


wah!ni dalam rumah dia.sungguh cantik okay bila bnyk wrna coklat.
bertuah btol incik bieber ni.hee.


ni guest room dia.kalo mcm ni memang seronok ah dapat jadi
guest kt umah bieber ni.hee.


ni plak bedroom.alahai.kalo ak memang xbgun da dpt bilik tidur cam gini.
da la ak ni suka tido.-___-

ni kitchen dia.ak mmng sgt suka kitchen style modern cam ni.kpd
bakal suami.sila take note ye.hee.

dalam rumah dia siap ada indoor Jacuzzi lagi.memang ak xpaham.-___- 

setelah puas usha rumah incik bieber yg memang sgt awesome ni.
ak decide nk suh bieber masuk minang ak dengan kadar segera.hee.

mata mu menikam kalbu.haha :)

incik bieber.kalo awk xtahu nk buat apa dengan duit awk
yang bnyk tu.bley x awk tlong belikan handphone yang
sgt bergaya ni utk sy?hee.


p/s: hari ni bley mkn grilled chicken burger! :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

10 comments:

rara pinkmafia said...

aduhhhh sonok lah selena nt.

mlle tqa said...

gila lawa rumah !!!

tulus sweet said...

org dok kutuk dia. dea ttp kaya

gadis melayu said...

mewahnyer...!!! kalah shopping compleks kt Malaysia.. hihihi..

Fathiah Hamim said...

huishhhh kemain lagi dia nehh. sonok la berjacuzzi dalam umah. tade paparazzi

Sarah said...

OMG! JUSTIN BIEBER! :3

ieda said...

adoii umah dia x menahan dikk ! huhuh org banyak duit ... kalau tsunami semua hancur kan kan .. soo bersyukurlah dgn apa yg kita ada skrg .. :))

Mohamadazhan.com said...

rumah ek? doh macam hotel dah...

syufaa said...

wowww..
bru umor bpe dh rumah mcm nihh!!
mabelesss..

salina sayang said...

mak aih, dah macam hotel dah ni...ala, rumah besar-besar pun, bieber pun buan selalu kat rumah kannn...busy je memanjang...heehe