Tuesday, June 21, 2011

review blog | gadis bunga | ninja kecik | eida | ell |

salam semua.

hari ni update blog secara tergesa gesa sebab sgt penat.baru
balik keja.al maklum la.hari ni kan ada kupon mc.
buy one free one.ak plak jaga counter.so lmbt la ckit balik.


hari ni ak nak review 4 blog  yang da join 



jom usha sama sama ye kawan kawan.


gadis bunga


header pun da chomel.da ah ak pun suka flower.hee.

ninja kecik

senyum je ak masuk blog ni.hee.

kak eida

blogger paling peramah.hee :)


ell
chomel org nye. :)




okay.itu lah antara 4 blog pertama yang ak review.mintak maaf
sebab amik masa lama sgt tuk review korang eh.sori sgt buat korang tunggu.
korang semua bley blogwalking dkt blog diorg ni.sbb diorg sgt sgt friendly.
jom usha entri and follow diorang yok! :)




p/s: siap siap nak pi picnic dekat ulu yam esok.yeay! :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

3 comments:

Inugami Zamura said...

wau..rajinnya buat review blog..
anda sangat bagus ^^
My Blog

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

rajin review..hehe..tp rehat lah jugak kalau penat =)

ieda said...

thanx dear ... review blog akak :) muah !