Monday, June 20, 2011

buy one free get one free

salam semua.

adoi.penat btol hari ni.da la terpaksa tgok muka tak setuju 
manager ak bila ak anta surat resign tgahari tadi.huu.
tapi nak wat mcm mna.keputusan terpaksa dibuat.
ummi dan ayah da tak sabar menunggu kepulangan ak ke
kelantan.hee.

rindu ummi sgt. :)

by the way.ari ni ak nak share satu kupon mcd yang memang berbaloi
bagi ak sebab ni antara menu kegemaran ak kat mcd.hee.

ak memang suka makan nugget mcd.sungguh yummy! (:

korang bley je dapat kan kupon and print.hitam putih 
pun diterima tau.


kupon ni sah dari 21 hb and 22 hb je.so korang 
semua harus la cepat cepat print eh.and then kalo korang beli
time value lunch.jangan la add on apa apa.sbb nanti korang 
juga yang rugi.kalo time harga biasa tak kisah.jadi lah
pengguna yang bijak.okay?hee.

so jangan lupa redeem kupon tu tau sbb seriusly.chicken McNugget 
dari mcd ni memang sgt sgt sedap! :)



tgah pikir apa aktiviti nak buat bila da blik klatey.huu.




p/s: sori eh abg manager sekalian. :(

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

6 comments:

Scarlett O'Hara said...

Dah balik Kelantan?Blogginglah apa lagi!

Mrs.Yie said...

comel la tengok kartun2 tu..heeee :)

Aida Azryn said...

heeee.. suka tengok kartun2 tu! 0.0

rara pinkmafia said...

wahhhhh besh nya piccy rapunzel tu.buat cane eh.hehe

b a m b a m ' s said...

baguihhh~! nak tukar ari nieee~!! kekekekeke...

tq cik epaa~! :P

ieda said...

thanxx dikkk
huuhuhuh lepas nie x derlah info2 pasal kupon percuma dari epa huhuhu