Saturday, June 18, 2011

selamat hari lahir

salam semua.

fuh fuh! berhabuk da blog ni.fuhhhhh!

ehem.hai semua.sihat ke?korang mesti da heran da.ke mana
plak miss epa menghilang smpai seminggu xupdate blog.huu.
ak xkemana mana pun.masih di malaysia lagi.hee.ak 
xupdate blog lama sebab ak tertinggal charger kat rumah
sepupu kat subang.so xley nak bukak laptop la seminggu.
tu yang lama xmencapub kat blog korang.hee.

peace dari tuan tanah.tanda pedamaian sbb da lama
xberblogwalking di blog korang.hee.
[eppy besday to siti hazami bt yacob]

banyak plak yang berlaku sepanjang ak xupdate blog.
sibuk bekerja.sibuk bersosial secara sihat.aish.mcm mcm la.
hee.yang penting kehidupan sekarang sgt tenang and penuh
kedamaian.and ak harap angin taufan yang dulu xkan lagi 
menyapa ak.hee.diharap ada yang faham la ye.

hari ni ak nak update blog and nak wish kat adik ak tersayang.

selamat hari lahir !

eppy besday to adik tersyg mohd luqman al hakim
fahmin.may Allah bless u.jaga diri ye sayang !
semoga success dalam spm.

mohd luqman al hakim fahmin bin hassan fahmin.
the best little brother ever !

kepada semua yang menyambut besday hari ni.selamat
hari lahir eh.semoga Allah merahmati kita semua.amin.

p/s: memaafkan mungkin.melupakan tak mungkin.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

3 comments:

...Minah BluR... said...

Hepi birthday kat die jugak! hehe
kim salam.. cakap menteri besar paling blur kampung pisang kimsalam. hikhik

Aida Azryn said...

happy birthday to him! :)

ieda said...

eppy bday buat adik2 epa .. :)