Sunday, June 19, 2011

hadiah hari ayah

salam semua.

hai hai semua.sihatkah korang?arap sihat la eh.
ari ni ak sgt letih sbb bersosial sakan dengan kawan kawan mcd.
hee.bersosial secara sihat amat digalakkan okay.so ari ni
ak jelajah satu mall tanpa mengeluh supaya lemak lemak
big mac,double cheese yg dimakan selama sminggu bley
hilang dengan mudah.itu lah antara kelebihan window shopping.

hari ni bukan nak citer pasal ak shopping 2 helai seluar jean baru.
tapi hari ni nak citer psal hari ayah.mcm yang korang tahu.
sekarang ni bnyk sgt iklan pasal father's day ni.dalam radio,
dalam tv.semua tempat la.mcm mcm cara diorng buat utk
menyedarkan betapa penting nya ayah kita dalam hidup kita.

kebetulan ak berjalan jalan di shopping mall.ak pun intai intai la.
kot kot ada something yang boleh dibeli utk ayh.

ingat nak order Ferrari sbijik tuk ayah memandangkan
minat ayh yg sgt mendalam pada formula 1.

tapi yelah.kita kena la ikut kemampuan kalo nak beli hadiah tu 
eh.memandangkan ak ni keja mcd je.so ak da budgetkan beberapa
puluhan ringgit utk hadiah ayh.tapi bila usha punya usha punya usha.
xda yang berkenan di hati even da 2 jam round satu jusco.-___-


ada jugak usha jam rolex kegemaran ayah.tapi
bley mampu letak gmbr je la.hee.

bila da smpai rumah ni.baru ak ingt.rupanya ak ada
hadiah lagi baik dari semua ini.

hadiah ak :
ayah.epa da anta surat resign kat mcd.lepas ni epa
tunaikan hasrat ayah tuk berada dekat dengan ummi and ayh.da bnyk kali ayah suruh epa blik kan?epa yang degil sgt.huu.biasa la ayh.bg epa bila da start ssah la nk tinggal.lgpun semua kawan kawan kat mcd sgt baik hati.sgt ssah nak tinggalkan org yang begitu baik dengan kita kan?tapi xpa la.demi ayah.epa gagahkan diri utk anta surat resign.semoga ayh gembira dengan keputusan ini.ini hadiah hari ayah utk ayah.

ak pasti akan merindui mc donald's. 

kepada ayah.

selamat hari ayah! :)


sy syg ayah sy ! :)

p/s: tggu sy pulang ye.hee.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

9 comments:

Noh Kodiang said...

sweet...anak mithali nih...

caliph shuriken said...

menarik hadiah ni..
siyes ka resign? apa2 pun, smoga hepi & trus sukses ^^

rara pinkmafia said...

bagus nya berkorban kerja demi ayah.duet bukan segalnya,yg besh nya bile dpt tgk ayah tersenyum

Fathiah Hamim said...

yes. tiada apa yang dapat menandingi hadiah kasih kepada ayah kan. =)

mumui said...

=)... mesti ayah awk hapy nanti kan...

ieda said...

aloor dikk berhenti dari mcD .. huhuuh nanti x tahu dohhh pasal voucher free ekekek ..

x perlah epa berkorban apa sahaja anggap sahaja pengorbanan epa tuk duk dekat ngan ayah dan bonda dpt balasannya .. :))

maCy said...

all d best d tmpat baru nanti :)

Mohamadazhan.com said...

kasih ayah membawa ke syurga =)

Mohd Azri Hilmi Bin Razli said...

Laki x kesah sangat beli pape pon.Beli PS3. leh join skali

p/s:Sebagai budak baru blogger yang inginkan kenalan, saya nak tunjukkan semangat mengomen.Saya dh follow