Thursday, July 28, 2011

aku dan pemain kebangsaan Malaysia

SALAM SEMUA.

hari ni pagi yang sungguh indah.pagi pagi lagi
kitaorang da siap siap nk pi jalan jalan.nak pusing satu 
kuala lumpur smbil ber shopping sakan.membeli belah ni
da memang hobi peribadi ak dah.hee.tu yg seronok tu.aish.

okay.hari ni kita xnak cerita pasal kegembiraan ak shopping
sebab memang xkan abis ah benda alah tu.sekarang nak cerita
satu benda yang buat ak tergamam.terkedu.terkejut.eh? cam banyak
plak yang ter ni.hee. 

muka terkedu,terkejut.

ak dalam perjalanan ke subang.didalam bus smbil 
mendengar lagu DADALI,disaat ku mencintaimu.ehem.agak beremosi ya lirik nya.muka ak da ngantuk da sbb jauh jugak perjalanan dari kl sentral ke subang.

tiba tiba

kedengaran siren polis.dan kelihatan beberapa polis peronda.
eh? kenapa plak ni? sultan mizan nak lalu ke?

tiba tiba

sebuah bas berwarna kuning tetulis logo FAM lalu betol betol 
sebelah bus ak.ak memang tengah pandang luar tingkap dengan penuh perasaan ingin tahu beserta wajah yang sgt buruk sbb ak mengantuk.dalam bas FAM tu ak boleh nampak KHAIRUL FAHMI,SAFEE SALI dan yang lain ak xkenal.ada jugak ak nampak AIDIL dan ZAQUAN.tapi ak tak tahu la yang mana satu.sebab diorng muka sama.hee.

yang best nya diorng pun pandang luar tingkap jugak.so agak
agak bertentangan mata ah sekejap ak dengan KHAIRUL FAHMI.
da mcm jakun gila da ak depan tingkap tu sbb macam xpercaya lagi
yang ak nmpak tadi pemain bola sepak malaysia.aish.

lebih kurang mcm ni la pndangan APEK semalam.hee.

kan sama tu? mana la ak cam kan.hee.

ak xsempat nak snap apa apa gmbr sbb terkejut dan keadaan berlaku
dengan cepat nya.sedikit kecewa disitu.huu.



MALAM NI MAEN BETOL BETOL YA SEMUA PEMAIN SKUAD
MALAYSIA.BUKTIKAN MALAYSIA KUAT.KALAH MENANG BELAKANG KIRA.YANG PENTING KORANG MAEN BAGUS TAU! 
memang ak selalu perasaan smua player malaysia ni akan usha blog ak
dlu sebelum bermain malam ni di stadium Bukit Jalil.



p/s: nak apek jadi goalkeeper malam ni tau.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

9 comments:

mr.syazwan said...

‎:: Hari ini Harimau Malaya kasi ajar itu Singa meragut rumput asli punya ::

=_=

oja_alia said...

ok fine!!abg2 ni mmg hensem..HAHAHAAA

Ir Firdaus said...

HARIMAU MALAYA 4SURE MENANG MALAM NIE!!

~NajiLaA~ said...

haha.lwk2 post ni.tp best! :)

ainaa said...

WAHHH !! untungla dapat bertentang mate~ :)

msredcheesecake said...

miss epa, lambai tangan tak kat diaorg? terujanya....

Anif Abdullah| AA said...

haha.. lawak plak,apepun gud luck pasukan malaysia ^^

kotak bulat said...

peh..best la..huuu...

ezzaty harith said...

hee..penah jumpe kembar je..sbb jiran nenek sedara :D

pape go malaysia!! :)