Monday, July 4, 2011

design blog kamu

SALAM SEMUA.

hari ni satu hari aku godek godek blog ak je.huu.
sungguh seronok sebenarnya.smpai masa rasa cam cepat je.
ni bukan kali pertama.da bnyk kali kot ak usha bnyk 
tutorial blog dekat bnyk blog.tapi kali ni je
semua tutorial berjalan lancar.selalu nya xmenjadi.
error situ sini.aish.memang ak xmahir maen coding html ni.
*sia sia amik programming kt uia dlu -____-! *


hasil yang pertama.aish sungguh chomel domokun tu.hee.

hasil yang kedua.sumpah chomel hello kitty tu.hee.

okay semua.sapa yang berminat nak godek godek blog
macam ak kat sini ak senaraikan beberapa blog yang ada
banyak tutorial utk blog.for sure korang kena kenal dlu template
korang ni jenis new template ke old template.


ni lah beberapa blog yang bnyk bg info pasal tutorial blog.
memang bnyk sgt membantu.serius.so kepada korang yang nak
try something new utk blog korang.bley usha blog diorang diorng ni.
for sure blog diorg pun mmang superb!





pls: baru lepas download adobe photoshop c3.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

7 comments:

Ir Firdaus said...

boley la epa ajar kte ea nk men coding html.. hehe~
kte nk edit blog gak nie... huhu~

Muhammad Burn said...

buat la header yg lg gempak... dah tak ingat header dulu macam mana...

ieda said...

dik akak x pandai .. seyes masa buat sikti2 dulu pueh tau berpeluh .. nak2 akak yg bute IT nie huuhu ...
akak cuma nak tahu mcm mana nak letakkan balik button TOPS utk scrool ke atas tuu .. dulu pernah buat atas ajaran blogger .. dah lama .. tetiba dia hilang x tahu kenapa huhuhu :(

Aida Azryn said...

wah amk programming jugak eh?same la kte. >.<

tiefazatie said...

bagusnya...hihi..chaiyok2!~

tiefazatie said...

owh ye..lain dah blog nie..chaiyok2!hihi

dear..kalu rajin..mintak tlg komen n3 ifa nie..

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

hee..sori kalu ifa xperasan kamu dh komen tau..sbb ifa reply balik semua komen kwn2 nie..hee

n tq n3 utk kamu..insyaallah..mlm nie ye..=)

Wanie said...

er tak leh jadi ni..
nak kena bljr gune adobe gak..hehe