Monday, July 25, 2011

falling in love

SALAM SEMUA.

hai hai semua.hari ni breakfast roti dengan milo je.huu.
malas nak goreng nasi bagai.biasa la hidup bujang.haha.lepas
ni ingat nk pi jalan jalan dengan ummi.nak usha bju raya,tdung raya.
semua yang tang raya raya ni la.xlupa jgak bahan bahan utk biskut
raya.aish.sakan miss epa ni.puasa pun belum.-___-!


hari ni nk kongsi ngan korang video lagu 

falling in love by
dato siti nurhaliza


okay semua.nak dengar just click play eh.bagi ak lagu ni
best sbb muzik cam ada ala ala arab ckit.satu percubaan yang
baik ah dari kak siti kita.sbb selama ni ramai yang mempersoalkan
english siti kan? so sekarang ak rasa siti da bley senyum dengar
lagu english dia ni.hee.


ak ni salah sorang peminat siti.dari kecik lagi dok sibuk nyanyi
lagu purnama merindu,nian dihati.time tu beli kaset tau.
dengar kat radio.wah.punya ah klasik ak hari ni.haha.

ak kalo bley nak sgt siti pakai tdung mcm irma,nora,wardina.
sbb ak kecian kat siti bila tgok dia pakai tdung mcm tu mcm mcm
org dok kata kat dia.tapi yela.bnda bnda macam ni agak sensitif utk
disentuh.so pndapat ak.ambil yang jernih buang yang keruh. :)





p/s: jom berjalan jalan ditaman bunga. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

6 comments:

cucu umie said...

semoga dato' sis dpt pakai tudung sgn betol lh lepas nie..memang nice pon kalo tgok dato' ct pkai tudung btol mcm mase konsert dgn rabbani..

ieda said...

akak pun jatuh cinta pada blog epa nie tau ! :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

the new song from dato' ct:) english version plak!

Siti Arfah said...

Owh lgu terbaru siti. Em bez gk lgu ni. :)

GreenAppleKu.com said...

dtg terjah sini.

wahida said...

dah shopping baju raya? huwaaaa!! aku gak la yg belum lagi ni....