Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

SALAM SEMUA.

hari ni join segmen dari ben ashaari lagi.brother tersohor malaya.

sapa sapa yang nak join bley klik cni :


kepada yang nak mengkritik blog ak.sila kritik dengan ikhlas dan menggunakan
bahasa yang elok ye.al maklum la.blog aku ni genre UMUM.bukan 18SG.hee.yang baik dari Allah.yang xbaik dari miss epa sendiri.peace! :)



terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

19 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

header yg cantik!eh eh..kritik ke tu??hahahaha...

http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/07/beb-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

kema said...

salam pekenalan...singgah jap dr segmen bro ben...belog yg sedap mata memandang....

Sofea Lang said...

alahai..sweetnya.
ok j blog ni..ske..
xde pe la nk kritik.

http://semut-senyum.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mimie. said...

thanks yea..

blog ni oke je.just nice :)

Elih Japahar said...

Blog ni dah cantik..nak kritik ape lagi kan :) cuma gambar siti nurhaliza ni buat aku terpaku 1 minit jer..emmm..comel gilak!

cik Beskod said...

alahai x tau nak komen ape hahahaha

aida4eva said...

kat side bar tu mcm byk yg xperlu kot.

kalau button follower letak atas lg senang org nk picit button tu :)

WiE said...

nice blog.. cuma background tu kalau letak kaler yg ceria lagi cun kot..

miss dynda said...

alala comel domo.. ^^ juz nice la. xnk komen pape :)

Nadzirah K. said...

x taw nak kritik apa :)
sbb comel je bg saya...
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Abdul Farique said...

serius blog ni dah cantikk :D

http://www.abdulfarique.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

.: Mr Aril :. said...

blog ni cantik..follower pun ramai;)..keep it up!:)

http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Background buat statik k. Just untick scroll with page.

Bukan apa, agak pening bila scroll bwh laju2 sbb background x statik. =)

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

suriani azwan said...

tq dtg komen...cmne nak wat scroll bloglist tuh?

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

yangbaik said...

okeh... kritik jugak nih... cantik sangat header tu... hehehe

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....Pakar followklik sini untuk follow saya kembali