Sunday, July 24, 2011

perlawanan Malaysia vs Singapura

SALAM SEMUA.

hari ni ak cam pening ckit sebab ingat nak pi kL hujung
minggu ni.ada urusan yang perlu diselesaikan.tapi bila nak tinggal
ummi sorang sorang macam kecian plak.yelah.dlu resign dr mc donald's
pun sebab nak teman ummi.sekarang nak pi jalan jalan plak.hee.
anak solehah memang berat nak meninggalkan ummi nya.
*miss epa tgah perasan.lempang laju laju -___-!*


keputusan malaysia vs singapura semalam berakhir dengan.


SINGAPURA 5 - 3 MALAYSIA


even ak macam touching ckit dengan corak permainan malaysia 
yg mcm apa ntah.tapi ak tetap berharap time men kat tempat
kita nanti malaysia maen sungguh sungguh mcm lawan
dengan indonesia dlu.okay datuk raja gobal? 
*budget raja gopal sempat lagi bca blog ak kan? huu*


hari tu ada kawan aku msg ak.kawan lama.

kawan aku : epa.jom pi tgok bola malaysia dengan singapura
ari khamis ni.
aku : aish.ko biar btol.ak xpenah jejak kaki stadium tu.kang
semua pun langgar ak cmna? hee.
kawan aku : lex ah.ak kan tough macam fahrin ahmad.setakat ko
sorang apa de hal.haha.
aku : aish.ada hati nak sama kan ko dengan fahrin ahmad.huu.
tgok la dlu mcm mna.kena tanya ummi dlu.
kawan aku : ha.yelah.tnya dlu cmna eh.pastu confirm awal awal.
ak takut tiket abis.
aku : eh.by the way berapa ringgit eh?
kawan aku : eh.xpyh ah.ak belanja ko.
aku : beria ni ajak ak smpai nk belanja.hee.nnti ak bgtau ko 
eh kalo bley pi.
kawan aku : okay.

so cmna? korang rsa ummi bg tak ak pi tgok bola?da la ak ni kecik je.
cuak jugak ak kat tmpat ramai org ni.tapi ak rsa mcm ummi xberapa
nak bagi je.hmm.bukan apa.ak kenal la ummi ak.hee.aish.melepas
ah tiket free tu kan.huu.

smart giler.aish. -___-




p/s: betol ke keputusan ni ? 

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

6 comments:

RARA aihara said...

meh saya yang ganti...hihihi~
=)

Encik JI said...

ok la tu smlm game. singpure mmg kuat. ngn padang tah pape smlm.

xpe, next match, bantai kaw-kaw

Farhanah Mokthar said...

agak kecewa lah dengan pemain malaysia semalam. tp hope malaysia boleh bangkit nanti..

Aida Azryn said...

hehe.. betol ah keputusan tu. :)

ibnuismail said...

sy ok jer...last minute pun xper kalau bab2 ganti.hehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

bola oh bola

go go malaysia .

:)