Tuesday, July 12, 2011

pokok by MUH

SALAM SEMUA.

hai hai semua.ak sekarang tgah pening kepala.bnyk mslah
yang menganggu.tapi xpa.tabah kan hati.kuatkan imam.hee.
*mata ke atas.tangan ke dada*

hari ni nak kongsi ngan korang satu lagu yang jadi favorite ak lately.
jom jom usha video dia dlu :

memang terbaik ah lagu ni!suka sgt. :)


lagi suka lagu ni sbb hazama yang nyanyi.haha.ak suka suara 
dia.plus lyric yang memang masuk terus smpai lubuk hati.hee.
* dgr la dinding kalo miss epa bermetafora *


korang plak cmna? sekarang lagu favorite yang mana satu?





p/s: tanya sama pokok.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

6 comments:

Far8 budak baik said...

mmg best kn..
nmpk je tajuk pokok
hahahaha

Mohamadazhan.com said...

sempoi ja..hehe

Khamiza-Khalisha said...

sekang kalau dengar radio sure lagu ni asek kuar..

rayne rawt rawt said...

tanya sama pokok apa sebab goyang
jawab angin yang goncang .

haha . best kot !

ieda said...

sabar ya dikk .. slow solve the prob .. insyaallahh ada jalannye tuu :)

akmaL said...

tanya sama pokok, apa sbb goyg~ like this :D:D