Monday, August 1, 2011

header oh header

SALAM SEMUA.

hari ni keadaan rumah sunyi sepi.anak anak sepupu ak
semua pun diam je.al maklum puasa.semua pun penat.selalu ada
je yang panjat dinding,tingkap semua.sekarang smua diam je.
tahu diorng erti kepenatan.hee.

ni nak citer pasal header blog yang ak asyik tuka je kan.mesti ada yg 
heran.asal la miss epa ni.seronok sgt kot tuka header smpai
tuka seminggu sekali.ouh.tuduhan itu sgt btol.hee.sebenarnya
camni.ak baru beli software bru.adobe photoshop cs5.
aku mention sekali lagi BELI okay.dan menyesal gila sbb BELI.
ak xthu plak Wan Hazel ada bg link dwlnd software ni secara free.
*menggelengkan kepala beberapa kali tanda kesal*

jom kita flashback balik smua header yang penah ada kt blog ni.
ada yang ak beli ada yang ak buat sendiri.dan yg ak buat sndiri tu
of course kurang ke-chomel-an nya sbb ak ni xda darah seni yang mengalir.
kalo ada pun utk menukar lukisan kereta kepada gajah.aish. -____-!






semua yang diatas adalah antara header yang dibuat sendiri
oleh ak.ak tahu.sgt tdk chomel.tidak perlu kutuk dengan
bersungguh sungguh.ehem.



ni header yang ditempah dengan CIK BULAT.
sgt berpuas hati dengan ke-cute-an header ini.sape sape
yang nak header chomel mcm ni.bley jenguk blog cik bulat.
by the way terima kasih cik bulat.


yang ni header yang bakal digunakan sempena menyambut
bulan RAMADHAN penuh keberkatan.hee.header ni ak tempah dengan
tuan puteri dari ISTANA CINTA.sgt cepat hasilnya.dan sgt chomel juga.
sapa sapa nak cuba header with doodle chomel bley la tempah dengan
tuan puteri kita ni eh.thanks akak! :)


itulah antara sejarah header yang pernah bertakhta dekat sebagai
penyeri blog picisan macam ak ni.hee.korang mcm mna plak?
buat ke tempah header tu? 






p/s: teringin nak order header dengan wan hazel.nnti nk kumpul duit raya dlu.hee :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

13 comments:

b a m b a m ' s said...

comel lote header diaaaa!!! nak satuuu~!! :P

Caythrine Amanda said...

salam.....
wah cun2 header yea..

Irma A.Wahid said...

oh selama ni header buat sdri je...hehe..gunekan tenaga sdri n otak sdri tuk design..

by d way
salam ramadhannn

ieda said...

dikkkk
buatkan satu header utk akak ..
akak x pandai .. godey2 ... jadilah yg mcm skrg nie ..

dah lama x bertukar punn huhuhuh

Lulu Caldina said...

lawa header baru ni ;)

Azie Azman said...

comel-comel la header awak..
azie tak penah ada header pun..hehe
malas nak buat :P

Tengku Puteri said...

wah...byknya header dalam arkib miss epa...xper bleh pelbagai...bleh ikut mood...=)

Mohamed Firdaus Shajahan said...

What about my blog header..is it ok?

Far8 budak baik said...

seyes lawa kot..
aku nk jugakkkk..
tak nk berbuka lahh macam gni..
hahahahahaha

Ir Firdaus said...

header baru epa nie cumeyl la...
muke org tu same cm epa.. (^^,)v

Cik Teddy said...

sumenye cantik2

caliph shuriken said...

nice.. lawa header baru epa ^^

SarahSuhaimi said...

cantik.. (^_^)