Thursday, August 18, 2011

iklan ramadhan

SALAM SEMUA.

semalam ak xupdate blog pun sbb kesihatan yg kurang sihat.
batuk and demam yang agak teruk.aish.time ni la dia nak batuk kan?
ngee.tapi bila buat muka kecian depan ummi.pastu ummi cakap

" tu la kak epa.asyik minum air kelapa je.air kelapa tu elok.ais tu xelok.tu yg batuk tu"
ketahui la ummi.air kelapa tanpa ais tiada erti nya.ehem.

buat muka chomel mcm ni bila kena marah. :)

okay guys.hari ni nak kongsi ngan korang satu video dkt youtube.
ini ialah iklan utk bulan ramadhan bagi negara timur tengah.kalau la 
malaysia pun ada iklan mcm ni kan bagus?

jom jom usha :

indahnya islam. :)

hari ni xley nk update bnyk bnyk sbb batuk ni menganggu
ayat ayat yang nak ditaip.kang ayt skema je kuar pahni.korang
gelak plak.hee.so doa kan ak cepat cepat sembuh ye.ngee.


p/s: easy come easy go.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

7 comments:

ZouL said...

videonya ngak bisa di lihattt...anyway selamat sembuh yaa..hehe

Sukma Bintara said...

selamat bpuasa~~~~~~~~~~

Aida Azryn said...

comel panda tu! <3.<3

miss epa kena tag! :P
http://www.aidaazryn.com/2011/08/ga-kad-raya-duit-raya-fairus-ibrahim.html

Bidadari Syurga said...

tak sihat? haish... batuk ke? rasanya iklan nie dah lama akak tgk... rasanya iklan ni sikit tak adil... yg membaca tu co-pilot... dia takda... rasanya disituasi driver dia baguslah juga... ada inisiatif... dengar radio... heeeeeeeeeeeee selamat berbuka....

Henry Zackery said...

2 la laen kali jgn mkn ais byk sgt :)
nice video :)

Kerja Paling Disukai Lelaki

Cik Bambam said...

buka puasa xde ais x nikmat lar! hahaha

msredcheesecake said...

baru dengar dah tenang, kalau baca...