Monday, August 22, 2011

koleksi lagu raya

SALAM SEMUA.

hai semua.sekarang ni xsempat nak update blog and blogwalking 
dah macam selalu.sebab nya? bnyk benda nak kena buat plus
kering idea.hee.bila miss epa kering idea macam ni la
jadinya.blog ni akan bersawang secara terus menerus.tapi korang
jangan bimbang.sekarang ni tgah tabur baja kat idea ni bagi
bercambah skit.mudah mudahan akan terus subur la eh.hee.

harmoni.

so hari ni xda benda nak cakap sgt.ehem.padahal xda idea kan.
*miss epa sila berterus terang -_- *
jom jom usha beberapa video klip lagu raya dari datuk siti nurhaliza 
yang agak menarik tertarik.

meriah suasana hari raya


Seloka Hari Raya




bila hari raya menjelma


Anugerah AidilFitri



semalam masa dalam keta ada dengar lagu raya baru dari
artis baru.semua pun macam xbest je.terutama yg ada hip hop.
macam xkena je bnyi nya nk jadi lagu raya.huu.tu pendapat peribadi
ak la eh.jangan marah plak.ngee.

korang cmna plak? suka lagu raya yang mana? baru ke lama?



p/s: shopping tudung hari ni. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

12 comments:

♥ MRS ZACKS ♥ said...

bagi sy, lgu lme jugak yg bertakhta di hati :)

Ir Firdaus said...

lagu lama gak yg best! nostalgia seyh! lagu baru dh merapu2.. jd xbest bile dngr.. ade certain lagu je yg best.. huhu~

syahirooAhmad said...

betul.. lagu fav sepanjang zaman saya " dari saloma " dah bertahun2 tapi still best..-

ieda said...

kalau dato ct .. akak suke lagu yg last :)

Semut Senyum said...

amboi... dengar lagu raya ek... tak sabar nak raya lah tu... =)

Scya Lollita said...

lagu lama lg best dpd lgu baru

Far8 budak baik said...

lagu baru macam hape je kn..
seyes x best..haha..
perghhh semua lagu siti lakk
kau pilihh kn..pilih ar m nasir ker..
baru ar...x lah mendayu dayu sgt..
agaga

emy zulaiha said...

lagu raye yg lame2 jgk yang best kan.hehe smngt nak raye dah nie! xsbrnyeee! yay =)

tunz said...

bestnyeeeee....baru terasa nak raya...mam belum beli baju raya LAGI>>>hihihih....ada makner tu

Nadzirah K. said...

memang peminat siti ni..hehe :)

Bidadari Syurga said...

adoi... tak minat siti... terus tak jdi nak klik... heeeeeeeee... tapi akak suka aja lagu raya...

aisya said...

betol.. lagu raya sekarang ni ntah ape2 je kan.. huhu