Friday, August 26, 2011

rambut raya err.

SALAM SEMUA.

semalam xsempat nak update blog.nak blogwalking apa lagi.
hari ni sempat la kot kejap update time ayah pi solat jumaat.
bila ayh da balik nnti nak kena jadi driver ayh ke sana dan ke sini.
fuhh.sungguh penat.

kakak,abg and adik ak pun da otw balik klatey da.lepas ni
bising la rumah yg selama ni asyik mode silent je.hee.tak sabar
nak berbuka dengan diorang.mesti best bila da ramai nnti. :)



hari ni pagi pagi lagi ummi panggil ak.ternganggu tidoku sekejap.ehem.

ummi : kak epa.meh ummi potong rambut meh.da pnjang sgt tu.nnti susah nak pi kuantan nnti.
aku : alahai.tak stylo la ummi potong.kita pi salon la ummi.
ummi : bnyk la.jalan tu penuh kereta.salon pun mesti ramai org.
nak kasi pendek je.ummi potong pun xpa.
aku : yela. *nada mcm xpuas hati lagi*.tapi epa nak style mcm
victoria beckham tau.
ummi : ha.boleh sgt.nk stylo lagi nnti ummi buat mcm david beckham.
aku : eh?

lebih kurang macam ni la rambut raya ak.err.

so sekarang rambut da pendek da.org len dapat duit raya,baju raya
kasut raya.ak plak dapat rambut raya dr ummi.hee.esok da start sibuk
da ak sebab nak kena kemas rumah secara bersungguh sungguh.so mybe
xupdate blog lagi.ngee.

so korang mcm mna persiapan raya? semua okay?




p/s: nak maen bunga api. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

9 comments:

Saraaa Leen said...

Huahua cantikk gilaa yunk mesti comel ken Hihi

http://ctsaraa.blogspot.com/2011/08/eiii-geramnyaaaaaa.html

Hunnym Syot 美智子 said...

selamat hari rayee :)

http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/im-sorryy.html

Semut Senyum said...

waaa.... rambut raya.. ok lah tu.. fresh look! miss epa ni duk kat mana? dekat dgn kuantan ke? cik semut duk kuantan... =)

Irma A.Wahid said...

ala bestnye dpt rmbut raya...saya nak potong rmbut tpi da akhir2 ramadan ni tetibe 'bendera jepun' dtg lak..x dpt laa

Bidadari Syurga said...

cantik rambut...

Aida Azryn said...

wow. wat rambut bob ye?hehe. :)

Aida Azryn said...

eh lupa plak nak ucap,selamat hari raya! maaf zahir dan batin. hehe. :)

caliph shuriken said...

mahal tu epa dpt potong rambut style victoria, hukk..

apa2 pun, sy wish selamat hari raya & maaf zahir batin ^^

Izzaty Ishak said...

Pergh? Gilaaa hot stuff rambut raya dia. Phewit!

Salam aidilfitri maaf zahir & batin ;)