Monday, August 15, 2011

Shawl Haifa

SALAM SEMUA.

hari ni seharian jugak ak menghadap laptop ni sbb nk dok usha
tutorial utk pemakaian shawl utk raya ni.lepas tu ak tersinggah
la kat satu blog ni.da tersenyum la melihat ke-wanita-an yg ada dlm
blog ni.sebab kaler dia yg soft pink.sgt cantik.lepas tu mata ak ternampak
ah dekat Label dia perkataan HAIFA.ehem.nama ak tu.so usha la.

SHAWL HAIFA



okay semua.ni la shawl yang diberi nama SHAWL HAIFA. haha.nak tergelak
ak bila baca ayt ni :

The veryyy best shawl everrrrr! Sila lah percaya. Siapa yang tak beli Haifa
 ni sangat rugi.

hee.so kepada sapa sapa yang teringin nak beli HAIFA. eh bukan SHAWL HAIFA.
sila la ke  :


selain SHAWL HAIFA ni bnyk lagi shwal shawl menarik tertarik.harga
pun sgt berpatutan.sila sila.bila lagi nak shopping raya kan? hee. :)








p/s: terasa glamour bila ada shawl nama ak.ingt roti je ada High 5! hee :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

6 comments:

♛ Azie Azra ♛ said...

pergh. glamour! tu dlm drama kasih alia ad watak nama azie tp rude n ske clubbing. seday je

laskar pelangi said...

cam cun jerk shawl nie

♥♥ arabella ♥♥ said...

baru ea shawl haifa nh:)

Run Away said...

wah...dah terasa teringin nak pakal....;d

Ir Firdaus said...

amboi3!
dh buat bisnes shawl ea skunk nie.. hihi~

siap promote sape nk beli HAIFA lg ea.. eh cilap.. SHAWL HAIFA.. ngee~

ieda said...

akak nie x pernah nak cuba punn pakai shawl .. huhuh