Tuesday, August 16, 2011

perkahwinan Ashraf Muslim dan Dayana

SALAM SEMUA.

[ PERHATIAN! ENTRY INI DITULIS DENGAN KEADAAN SEBAK
BERCAMPUR SEDIH ]


hari ni ak bukak je facebook.dekat wall ak ada link ke 
MEDIA MALAYA.tajuk dia meruntum jiwa la plak.

 KAD KAHWIN ASHRAF MUSLIM YANG UNIK

touching ah ak baca tajuk berita ni.aish.ak sedih tahap
apa entah bila tahu ashraf muslim tu da bertunang.time tu ak bawak
diri ke new zealand.konon konon mcm nak tinggalkan Malaysia la kan.
da sekarang Ashraf Muslim nak kawin plak.kad kawin dia pun da smpai
rumah da.waaa.touching bhai.


okay.abaikan luahan hati dan perasaan yang hanya la pura pura itu.
jom kita usha kad kawin ashraf muslim yang sungguh sungguh unik lagi
menarik.first ak tgok kad kawin diorng.ak rasa cam terkejut dan
terpaku ah dengan ciri ciri penuh islamik ni.dengan tulisan jawi.
ak sgt sgt kagum!



beruntung Ashraf Muslim dapat Cik Dayana.even rupa paras xsetanding
model model.tapi berperwatakan seperti bidadari syurga nyata dapat
menambat hati ashraf muslim.tahniah eh ashraf muslim.lepas ni ringan la ckit
beban nak tanggung dosa isteri kalo dapat yang sebaik cik dayana ni. :)

korang bley usha video pertunangan Ashraf Muslim and NOOR DAYANA :

okay.sgt sweet.sila tgok eh anak anak.





p/s: penjelasan yang nyata.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

11 comments:

Etong said...

huhu sedih juga ni. :)

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s said...

bertuah dayana tu ..!! hek3 ..

ekmal said...

alhamdulillah sy still bole membaca & menulis jawi,hehe

Hafiz Al-Pazin said...

first time tengok kad kahwin unik mcm ni. btw, still ad tulisan rumi bg yg terkial-kial nk baca jawi. apa pun, all the best to asyraf & dayana

dak eina said...

paling unik.. alhamdulillah org baik tuk org yg baik jgk kan miss epa..

bwk2 bersabar. hihi

b a m b a m ' s said...

menikah pon time raya kat mekah kan.. lagi hiba..

relax lar cik epa..cari ashraf lain ek.. ehhehe

Ema Razali said...

sape dpt ashraf memang untung lah :')

Cik Bell said...

yela epa..sedih gak tapi gembira utk ashraf.cewah!! hehe

kad kawen dia tu unik la..1st time jumpe..sape yg dpat tu mmg kne jg leklok..

ieda said...

sabar ya dikk sabarrrrrrrrrr jgn ikutkan sgt hati yg lara tuuuu

Lieyda said...

oh no.sgt jeles.

~Nana 귀여운~ said...

namoh cedey2 yer, ramai lagi pakwe yang sbaik macam ashraf muslim tu :)