Saturday, September 10, 2011

Baby Boy Fazley Yaacob

SALAM SEMUA.

hari ni pagi pagi lagi kawan kawan datang kejut ak.kata diorang
nak ke bandar kuantan.ada barang yang nak dibeli.ak pun join
la jugak sebab ak pun ada barang yang nak beli.tak banyak pun.
sebab sebelum masuk uia kuantan ni ak da siap beli smua da.
tinggal lagi beberapa barang yang mcm tak cukup.hee.

entri hari ni nak kongsi ngan korang satu berita gembira.
jom jom usha :

Penyanyi, Fazley yaacob dan isterinya, Azrene Soraya baru saja
menimang anak ketiga mereka.seorang bayi lelaki berlesung
pipit yang diberi nama timangan 'Piyush'.Bayi ketiga Fazley
ini dilahirkan di sebuah hospital swasta di kuala lumpur pada 
11 syawal 1432 dengan berat 3.3 kg.

amboi.tahniah ya fazley dan isteri dengan kelahiran anak ketiga ni.
semoga rumah tangga korang aman bahagia. :)

fazley dan baby boy nya. :)



p/s: keletihan. -_-

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

5 comments:

ishiko said...

comeyy nye baby dye ^^

nur aisya humaira said...

da 3 org ank die ehh...

caliph shuriken said...

x sedar dh 3 org ank dia, huh...

Bidadari Syurga said...

nmpk cute muka

Cik Jannah said...

dah 3 anak? alhamdulillahh..~ comelll.