Sunday, September 11, 2011

Riadah Berjemaah

SALAM SEMUA.

pergh! sgt keletihan hari ni.pagi pagi lagi da gerak ke
TASIK TAMAN BANDAR.dalam 10 minit je walking distance dari Uia.
ehem.azam tahun ni mcm nak kurus kan badan.bagi jadi slim
macam erra fazira.-_-

bila da smpai sana.kitaorg agak beruntung sbb hari ni ada pertandingan
memancing ikan.so rmai la jugak pemancing pemancing.ada yang
muda dan ada yang tua.smua pun sibuk dengan umpan masing masing.
ada yang taruk katak,cengkerik.aish.geli ak tgok katak dok 
lompat lompat.huu.





tasik taman bandar. :)





geng jogging saya! :)


len kali kami nak beriadah macam ni lagi.baru la jadi student
sihat dan aktif.hee. 
*abaikan ayat poyo diatas -_-*  



terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

4 comments:

ciktina said...

aku sedap tdo kt bilik. haha

Cik Bambam said...

lama x joging.. wuwuwuwu~ --'

ieda said...

len kali kalau ke sini call akak dulu .. leh jumpe .. ekekek :)

mohdhazlan Dreadlock said...

sdp coklat tu ...