Sunday, December 25, 2011

kenapa bukan Fazwin?

SALAM SEMUA.

pagi yang indah pagi ni bila bangun awal pagi niat nak study.
sebab exam final da dekat da.rasa macam student gemilang dan 
cemerlang pun ada.haha.tapi sayangnya.perasaan indah itu
 bertuka sedikit sedih dan sayu bercampur hiba.-___-!
*ehem.abaikan bunga bunga bahasa disitu*


lepas buat milo panas segelas.ak online facebook sbb da lama
sgt tak online semenjak line 3G down kat hostel ak.lepas tu usha sana
sini.bnyk status member ak smua pasal exam final diorg.sama la kot.
sebab smua university pun jadual sama.bila masuk kat batch ak punya 
page.bnyk la status status motivasi dari smua org.alhamdulillah.smua
bermotivasi.hee.nak nak exam ni.mood harus begitu la kan? 

*batch yg disayangi -_-*

tetiba mata tertengok la gmbr yang dipost oleh sorang member ni.
gambar batch yang akan dihantar utk sciences magazine.gambar dengan
nama sekali.yang buat ak sedih sgt bila nama ak ditulis FAZWIN
sgt sentap sebenarnya sbb yg komen komen kat gmbr tu xda pun
yang bgtau pasal gmbr and nama tu.

honestly.ak xsuka orang panggil ak dengan nama fazwin.sbb ak lagi suka HAIFA. ak tak ckp ak tak suka nama FAZWIN tu.tapi nama tu xda maksud.kan lagi indah panggil nama yang ada maksud?ak selalu bgtau member member ak yang ak tak suka diorg panggil ak FAZWIN.mybe member ak semua tak alert kot kat nama ak.smua check nama masing masing je.dan kepada member yang memang da tahu tapi buat derk je.time kasih.



fuh! mood nak study pagi ni terus hilang.aish.tension pun ada.
tapi yang ak pelik nya.bila ak tension.ak suka buat latihan
subjek math and then dengar lagu.lupa smua bnda.jom siapkan
smua tutorial utk subjek number theory! hee. peace! (:







p/s: marah orang bukan maen lagi.sekali dri sendiri buat salah tak nampak.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

2 comments:

ieda said...

hurmm x perlah dik
lepas nie btahu merka lagi ok
dkg2 benda mcam nie mereka anggap remeh huhuh

Aida Azryn said...

hehe.. wat math memang best! ;D