Tuesday, December 27, 2011

syhhh rahsia kita.

SALAM SEMUA.

hai hai semua.minggu ni minggu yang sgt membebankan sbb
da nak final exam.minggu depan start dengan exam baca dlu.lepas
tu baru exam kira-kira.minggu utk exam baca ni sgt stress sbnarnya.
sbb ak memang langsung xminat nak hafal apa apa.hee.kalo bagi
nombor bnyk bnyk.sgt seronok mengira.sbb tu bley amik
math kot.hee.

petang yang indah dengan eskrim. (:

hari ni nak kongsi ngan korang satu citer menarik buat smua orang.
mungkin bley dijadikan tips tackle pasangan anda.hee.jom jom!


dia : hai awak.nak maen teka teki tak?
saya : teka teki apa plak pagi pagi ni?

dia : ala jawab soalan je.bukan susah pun.jom la.
saya : okay okay.
dia : pilih salah satu dan bg  reason eh.
antara bmw dengan ferrari?

saya: ferrari sbb kaler merah.
dia : melaka dengan johor?
saya: melaka sbb ada cruise cantik. hee.
dia : hijau atau pink?
saya : pink sbb lagi girlish.
dia : mickey mouse or hello kitty?
saya : hello kitty.sbb lagi chomel.
dia : beckham or owen?
saya : beckham.sbb lagi handsome.
dia : okay.da abis da teka teki.
saya : eh? xda markah pun.
dia : full mark! hee.

30 min lepas tu.smpai satu hadiah berbungkus cantik.
dalam tu ada hello kitty chomel.rupanya yang dia
 cakap teka teki tu sebagai alasan sbb dia nak tahu
saya suka kartoon apa.hee.thanks utk itu.sgt sweet.


so camna? korang pun pernah buat camni? ehem.
kepada yang tengah pening kepala nak pikir hadiah utk
awek ke member ke.bley la try cara ni.mana la tahu
dapat input positif.hee.



p/s: ketabahan itu harus.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

5 comments:

Cik Bhulat said...

wah, sweetnya..seronokla dia dpt hadiah..mlm ni mesti tido lena

Aida Azryn said...

aida suka hello kitty gak.. >.<

Lady Emilya said...

walaweh, bagus cara nih,
hee lps ni nak try laah haha xD

::WafaIrdina:: said...

sweet ny cre ni...gentlemen maa..hee

Razif Mokji said...

aiskrim tu cantik ... nnampak sedap la