Friday, January 20, 2012

Jualan Novel Murah

SALAM SEMUA.

hai hai.suda lama berada di rumah.terasa bosan plak kan.hee.
cuak dengan result exam yang bakal kuar hujung minggu depan.
sekarang kat umah dok sibuk penuh kan hardisk dengan english
series.sgt seronok mengumpul.so sapa sapa yang teringin nak copy
ngan aku dipersilakan msg dengan kadar segera.hee.

so ari ni as usual.nak jual novel novel terpakai yang best best utk
korang.buku sgt berkualiti.jangan risau.bley tanya customer customer
yang pernah beli ngan ak.smua berpuas hati.hee.jom usha!


novel novel terdahulu yang masih ada dalam simpanan :


list novel yang terbaru :

Kelat kelat sayang - rm20
(top 10 keluaran buku prima)
seharum kasih -rm11 (sold)
merah cinta epal - rm10 (sold)
erti cinta - rm13 (sold)


korang bley klik kat title novel utk tgok sinopsis dan pengarangnya.




semua novel ni dijual dengan harga yang sgt murah.

so grab now eh.
semua nyer free shipping.novel novel masih dalam 
good condition siap berbalut lagi.



so kepada sesiapa berminat nak beli atau pun sebarang pertanyaan.

just email sy ye. 
ifa_iwan@yahoo.com





p/s: ayuhh.bertutty fruity. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

8 comments:

Oppa Kudin Nz said...

Bnyknya koleksi novel dia ni.. wahhhh =)

SuNsHiNe said...

salam..dear,,saya dah inbox kan novel2 yg saya nk beli..
hehehee..cepat2 taw tgk emel n reply me..:)

Aida Azryn said...

aida lama xlayan novel.. >.<

ieda said...

wah murah tu

tapi akak x minat baca novel huhuh

zuk zuhaiza said...

murahnye. maseh ade lagi ke? kenape nak jual?

Izwanie Halim said...

awak. saya nak beli my love playgirl.

Hartini Halim said...

Sy minat nk beli cinta dari istana.. boleh emel respon kpd tiniehalim@gmail.com.. sbb hr tu sy cuba emel u bounce la

miss twins said...

Salam sis saya baru bukak blog sis hehe sori ni nak tanye buku jika bukan kerana bintang ade lagi ke klau ade nk beli boleh?? ni ade kawan mengidam nak baca buku tu