Tuesday, January 24, 2012

Lie To Me

SALAM SEMUA.

hari ni dok rumah je.memandangkan cik kelisa chomel lottey rosak
dan terpaksa dimasukkan ke dalam bengkel selama beberapa hari.
kesian cik kelisa chomel lottey tu.da la kecik je.aduyai.



by the way.ari nak kongsi ngan korang drama korea yang ak tengah layan
sekarang setelah abis dua season english series ak tgok.ak tuka la plak
mata dan telinga kepada lenggok bahasa korea plak.hee.honestly tak banyak
drama korea yang ak layan.certain certain je.aku tak suka citer korea yg 
serius.yg maen maen suka la.mcm playfull kiss or princess hour.
citer remaja okay.ehem.



sekarang ak baru layan satu drama korea baru yang agak menarik.
klik pada title utk download.
ayuhhh tgok sinopsis :
Gong Ah Jung, a level 5 Ministry of Culture official, gets entangled in a web of lies when she mistakenly lies that she's married to Hyun Ki Joon, a hotel manager from an affluent family. Their relationship is further complicated when Ki Joon's ex-fiancĂ©e and a close friend of his brother's, Oh Yoon Joo, reappears in his life.
pelakon pelakon :


 


heroin dan hero. :)


 
pelakon pelakon laen. :)


sgt menarik jalan citer nya even ak tak berapa suka watak heroin dia
yang agak serabai dan asyik kalut je.hee.apa apa pun nice one.
korang yang nak dwlnd bley terus click dekat title blog ya. 







p/s: makan bubur jagung yang enakk.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

1 comment:

ieda said...

aloor dikk
akak x sempat lah nak melayan cerita nie uhuhuh