Monday, May 14, 2012

Sale Novel Terbaru !

SALAM SEMUA

Hari ni kepenatan sebab seharian penuh dengan quiz.kebanyakkan kelas pun
habis hari ni. memandangkan minggu depan da masuk revision week. terasa sangat
sekejap je semester ni. lepas ni da jadi senior sket la. hee. harap harap final exam
ni semua pun berjalan lancar. terutama beberapa subjek killer tu. -.- 

so hari ni nak update novel secondhand latest pnya. sebab yang hari tu punya
kebanyakkan da terjual. bagus betol rakyat malaysia ni. suka membaca.
tabik la. hee. seperti biasa. buku sangat la berkualiti even secondhand.
siap berbalut lagi. jangan risau. awak awak semua boleh tanya customer 
customer saya. so far semua berpuas hati. alhamdulillah.

tak nak cakap banyak lagi! ayuh usha! 



senarai novel novel baru :

Sambal Kerang Najwa - Norhayati Berahim (RM15)
Hujan Pun Menari - Norhayati Berahim (RM15)
Salju Sakinah - Zaid Akhtar (RM15)
Dingin Salju Indiana - Nurulsham Saidin (RM10)
Mentari Cerah Lagi - Fauziah Ashari (RM15)
Kasihku arina - Mazni Aznita (RM15)
Street Vendetta - Mazni Aznita (RM15)
Kau Tetap Di sisi - Aishah Abu Hassan (RM15)
Seandainya - Rys Aressa (RM18)
Jika Benar Cinta - Lyn Dayana (RM13)

korang bley klik kat title novel utk tgok sinopsis dan pengarangnya.

kepada yang nak beli novel lama lama. harap maaf. semua da abis.
diorang ni memang suka membaca. hee. so sapa sapa yang berkenan bley terus 
grab ya.semua harga macam yang sy state dan free shipping ! :)
so macam biasa. sesapa yang berkenan dengan novel novel di atas.
bley terus email sy di :

ifa_iwan@yahoo.com


p/s: mengharap yang terbaik untuk semua.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

5 comments:

Nyamuk Terbang said...

dh lma x beli novel

ezzamalik said...

cinta kontrak ada tak?lama dh cari novel tu.dkt kedai pun xde.kalau ada saya cupp dulu boleh?hee

❤~Emma Abduh~❤ said...

waa,, bnyaknya novel..

Mila Ahmad said...

murahnya ;)

ieda said...

adoii dik banyak nyee buku ... ;)