Thursday, June 14, 2012

Dealer SF BEAUTY

SALAM SEMUA

Hai hai. suda lama sebenarnya tidak menjenguk ke blog ni. al maklum sangat
sibuk sebenar nya. kadang kadang bila direnungkan ke belakang sket. tak tahu
la sibuk dengan apa. -.- huu. maybe dengan exam yang baru seminggu habis.
lepas tu dengan perniagaan tudung. tambah tambah da nak raya ni kan? 
permintaan agak tinggi. alhamdulillah.

hari ni nak ajak kawan kawan semua untuk mencuba satu produk kecantikan
yang terjamin keberkesananya iaitu SF BEAUTY. aku pernah menulis pasal 
produk ni. korang boleh baca pada entri ini : SF BEAUTY SKIN CARE
dulu ak ragu ragu jugak. tapi sekarang kebanyakkan kawan kawan ak pun
da start try da. dan ternyata memberi banyak kesan positif.parut parut di muka
da kurang sket. jerawat dan jeragat pun da melarikan diri. alhamdulillah.
di sini ak sertakan beberapa contoh testimoni :







dan kepada kawan kawan yang masih bergelar student. korang akan dapat 
student price yang nyata tak beban kan korang tambah tambah kalau elaun 
masuk lambat kan ? hee. 

kepada yang nak jadi dealer sf beauty pun boleh. keuntungan
berganda. insyaAllah. 

so takyah lengah lengah lagi. rebut peluang segera kawan kawan.

sms / col : 014-5414314
@
email : ifa_iwan@yahoo.com




SF beauty penemuan daripada sumber semulajadi utk rawatan kulit 
yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi. SF beauty 
bertindak meningkatkan metabolisma kulit dgn penjanaan sel-sel baru, 
merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus, 
menambahkan ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan 
semulajadi agar kelihatan muda sentiasa.



terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

2 comments:

ieda said...

wahhh dah nak jadi usahawan nie ..
meniaga tudung online ke dik ??? x der link ??

caliph shuriken said...

smoga trus sukses epa ^^