Wednesday, June 27, 2012

Penyanyi Asal Lagu Tema Doremon

SALAM SEMUA.

hai hai semua. selamat malam. malam ni bukan maen lambat lagi update blog
sebab masa ni baru datang idea. -.- *idea mencanak bila jam da cecah midnight*
kepada korang korang yang masih tak tido lagi. mata masih segar lagi. apa nak
dibuat malam ni agak agak nya ?

malam ni entri berkisah pasal blogger dan baby. ak sebagai blogger selama hampir
dua tahun. da selalu sgt baca entri blogger blogger yang selalu cerita pasal anak anak
diorg. sangat chomel sebenarnya. bayangkan ak baca kisah anak anak diorg since
anak anak diorg tak sekolah lagi. pastu msuk sekolah.ada sesetengah blogger tu dari 
pengalaman mengandung smpai anak da boleh makan nestum. sgt indahkan ?
even tak pernah bersua muka. tapi sedih dan gembira diorg kita boleh
rasa bersama. kat sini ada beberapa contoh kisah blogger dan anak yang ak selalu 
ikuti ;



anak kak mia bernama sofia. 


 3 anak chomel kak eida selalu menceriakan entri. 



MAISARA banyak kisah dalam blog senyum-senyum.


Baby baru ben, Qhaliff. sekarang entri ben banyak
berkisah hal ayah dan anak.

itulah beberapa blogger yang ak selalu ikuti kisah mereka dan keluarga mereka.
bagus ya utk pengalaman sebagai bakal ibu mungkin. haha. *gatai na* -.-

di sini nak sertakan video penyanyi asal lagu tema kartun Doremon sebagai
penghibur di kala malam gelap gelita ;




p/s : tak paham kenapa tajuk entri kaitan sikit sgt dengan isi kandungan nya. -.-

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

2 comments:

Mia Liana said...

wahhhhh... terharunya bila tengok entri ni. thanks.

p/s: permintaan diizinkan...

ieda said...

terharu jugak ...
dah lama izinkan kekeke ;)