Monday, August 6, 2012

T-Shirt Muslimah

SALAM SEMUA.

hai hai hai. tak sempat sempat nak update blog kan. mintak maaf. kesibukkan
mengalahkan menteri membuatkan takda masa nak duduk dan memerah idea untuk
mengarang di sini. korang camna ? sihat tak ? ramai yang bercuti hari ni untuk
Nuzul Quran kan. so selamat bercuti. 

entri hari ni nak kongsi ngan korang baju baju muslimah yang sgt chomel dan fancy.
sesuai untuk muslimah muda, remaja, chomey lottey macam kita kita ni. ehem.
ayuhh kita berubah sikit sikit. mula mula dengan cara labuh kan baju. longgarkan 
baju.pelahan pelahan. lama lama perubahan itu akan bertambah then kita boleh
menutup aurat dengan sempurna














macam macam design dan size lagi untuk anda semua.
sila ke page  FIFA SHOP ! atau terus email ke

ifa_iwan@yahoo.com



p/s : ramadan di bumi selangor.


terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

1 comment:

ieda said...

cantik2 .. akk dulu rajin beli
skrg dah kurang ;)