Saturday, January 5, 2013

Felina Inchloss Lotion

SALAM SEMUA.

hai hai semua. minggu minggu exam ni sangat la tough. kepenatan sangat 
dengan tiga paper straight untuk tiga hari. harap dealer dealer SF BEAUTY semua
memahami sebab kenapa dan mengapa parcel lambat di pos. harap semua memahami dan
minta maaf sebab buat korang menunggu. by the way, enough with SF BEAUTY for a
while.sekarang nak cerita pasal satu lagi produk. bila SF BEAUTY da buat kita cantik, 
muda remeja. satu lagi masalah bila badan gemuk dan banyak lemak.

adehh ! terasa macam bercakap depan cermin. fyi, saya pun mengalami masalah
kegemukkan ini. gemuk takda lah sampai obesity lagi.tp mengalami masalah
'LEBIHAN LEMAK' di kawasan kawasan tertentu. nak tak nak kena lah ber-exercise.
tp sekarang tak sempat lah nak dok exercise memandangkan minggu exam yang 
sangat lama. so sorang kawan saya bagitau untuk try satu produk ni. memandangkan
testimoni yang dia dapat sgt bnyk yang positif

FELINA INCHLOSS LOTION 


ada kelulusan KKM dan kelulusan HALAL dari JAKIM.

RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT! SESUAI LELAKI MAHUPUN WANITA


1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas,dia dingin dan mesra pengguna.

2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda
(pastikan ukur sebelum guna ya)

3)Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,
menyusu atau gastrik.  *YANG HAMIL JANGAN SAPU DI PERUT ^^

4)Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi 
kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon beli cuba..pasti puas hati! 

5) Yang pasti dengan inchloss pengeluar dah hantar utk dibacakan 30juzuk 
alquran di Mahad Tahfiz Bukit Mertajam Penang. Semoga lebih dirahmati.
(Jd jangan langkah ya)


Jadi kepada yg belum mencuba inchloss anda boleh try now. 
jika anda sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun bole apply utk 
percepatkan proses pembakaran lemak! Inchloss sangat selamat dan berkesan!


testimoni ;



harga ; RM75 include postage.
untuk dropship agent dan dealer. confirm lagi murah !

ada diskaun untuk student ! :)

sangat bagus ! saya dah try and masih lagi try. tggu result nya dalam bulan depan.
tak sabar nak ukur balik lilit lengan ni. -,-

KEPADA YANG NAK TRY DAN BERMINAT NAK JADI AGENT DROPSHIP
AND DEALER FELINA INCHLOSS LOTION.
 FEEL FREE TO CALL/ SMS SAYA ; 014-5414314 



p/s : mencuba sesuatu yang baru. 

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

3 comments:

laskar pelangi said...

kita pon tengah try gak ni..hehe harap menjadi lew ;D

ieda said...

memang nak beli ... bilelahh boleh beli huhuh

Bella Delavega said...

Kalau student berapa?