Sunday, April 21, 2013

Shawl Halfmoon Printed

SALAM SEMUA

hai hai semua. apa khabar ? mohon semua nya dalam keadaan sihat sejahtera. sekarang ni agak sibuk. sebab mcm mcm projek baru. selain sf beauty, missepa pun sedang buat projek baru. nanti la i cerita kat u all ya. sbb sekarang projek tu tak siap sepenuhnya lagi.tu yang tak sempat update blog semua bagai lagi. aish. maaf kalo ada yang da bosan sbb tdok masuk blog ni baca benda sama je. haha. sorry ya.

hari ni nak bagitau yang blog missepafazwin beroperasi seperti biasa. disebabkan beberapa masalah. terpaksa tutup sekejap blog. huu. 

so far ni projek terbaru ;

SHAWL HALFMOON PRINTED



ni gambar guna tab. so gmbr tak lawa sgt. hee. nantikan kemunculan nya ya.
Sapa sapa berminat utk dapat kan shawl halfmoon printed secara retail dan borong.
boleh call/ sms ; 014-5414314.

kami amat menggalakan pemborong dan peniaga online shopping utk dapat kan
shawl halfmoon secara borong dengan kami. ayuhhh smua.



terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

2 comments:

JungRara said...

cantiklah shawl tu.... ^^

nurul ezzatie zulkarnain said...

cantik, sayangnya Ezzatie tak minat. Btw, good luck dengan business ;)