Saturday, August 24, 2013

Kisah Proton Suprima S

SALAM SEMUA.

hai hai semua. apa khabar korang ? sihat ke ? macam mana syawal ? puasa 6 da abis ke ?
banyak plak tnya kan. -,- saje la nak beramah mesra. rajin plak update blog sekarang. dan sebenarnya. sekarang ni tengah tanamkan niat nak kembali ke dunia blogging. terutama bila tengok kawan kawan blogger yang baru berusaha bersungguh sungguh baca tip tambah follower by Missepafazwin. then siap komen kata thank you semua. wa rasa nak nangis sedih sebab ingatkan takda yang nak amik port dengan apa wa cakap. T.T

Okay ari ni nak cerita skit pasal ni  ;


kalau maen game teka teka logo dalam android. ada la lambang ni. international la jugak kan ? hee.

semalam ummi balik cerita kata orang proton datang promote model baru proton. aku pun eager la nak tahu macam mana rupa paras proton baru. google cepat cepat. nampak tak semangat ni ? hee. jom terjah skit ; 

PROTON SUPRIMA

Tun Dr Mahathir Mohamad merasmikan Proton Suprima 



dalam macam smart  sangat kan ? 


Rupa paras dia lebih kurang Honda Jazz jugak la kan. Ada macam macam colour jugak.itu lah sedikit sebanyak pasal Proton Suprima baru ni. Harga dan spec bley tgok di sini : PROTON SUPRIMA S 


korang tahu tak Proton ni di edarkan hampir ke 25 buah negara di dunia. Ouch. aku pun baru tahu. then kalau nak tahu lebih lanjut pasal proton boleh click sini ;




till then, wsalam




p/s: pasal korea slow slow ya. kalau cepat cepat kang korang tak rindu. hee.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

2 comments:

Syazaa said...

Serious keluaran proton kalini mcm menggugat iman jugakkla.. serious tgh dilemma skg ni hihi...

Cik Puan Rara said...

Kacak jugak.