Monday, November 22, 2010

YOU ARE SWEET BLOGGER LIKE CANDY







ni award yang ak dapat bila ak follow miss nanie.HAHA.sgt sgt menarik bila tgok candy pink yg besar tu!hee.seronok sih dapat award! :)
salah satu syarat nak amik award ni ak kena tag 5 kawan kawan blogger yang sweet cam candy! :)

so ak nak tag :



dah lama xsenyum macam dulu! :)

p/s: harap harap semua berjalan lancar!doakan saya ye awak! :)
terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

6 comments:

iszieylyanziy said...

wah,,dapat award,,haha

AiDa AzRyN said...

whoa! tahniah! ;D
btw,thanx cuz tag aida~

nurul harnani said...

ini die owner lolipop yg manis itu.. mmg award ni utk gadis yg sweet mcm awk..

salam ukhuwah n tq sudi tampal award ini..

nanie ^.^

Matika Love 131020 said...

salam perkenalan....info2...saya dh tag awak dalam award pink tu.....hihihi.....visit my blog back...

eiyda said...

tQ...dah ambil award tu...;)

NUR AIN AZMAN said...

wah, goodLuck. best dy dapat award :)