Monday, December 13, 2010

-A girl is special-



A girl is special.
if you praise her.she thinks you are lying.
if you don't.you're good for nothing.
if she talks.she wants you to listen.
if you listen.she want you to talk.
if you kiss her.you're not gentleman.
if you don't.you are not man.
if you agree to all her likes.you're a wimp.
if you don't.you are not understanding.
so simple yet so complicated.
so weird yet so beautiful.
that's girl.
a complicated creature but can definitely make a guy complete.


hee.ada yang setuju tak dengan kata kata kat atas tu?mesti semua lelaki lelaki terhangat dipasaran mengangguk dengan penuh perasaan kan? mesti korang heran dengan peragai girl kan?

alah.macam ah kitaorang xheran dengan perangai korang.hee.kalo ak baca majalah majalah.kebanyakkan majalah cakap.girl ni complicated but boy ni simple.ye ke?
sebenarnyer ak pun setuju.mana tak nyer.cuba korang perhatikan bila ayah korang berleter.ada sampai 100 perkataan?xda nyer.kalo mak korang start berleter?ah.memang boleh buat novel sebijik kan?

haha.biasa ah.kami kaum wanita ni punya sifat keibuaan.sifat mendidik.sifat menjaga dan sifat penuh kasih sayang.sebab tu bila kitorang rasa ada something yang xkena kita orang akan cakap sampai kena kat mata kitorang.and then kitaorang xcakap lagi bila dah puas hati.memang berbeza dengan lelaki kan?.tapi xpa.kita saling melengkapi rite? :)




p/s: bitaufik wannajah kepada student uia utk mid sem examintion.  

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

3 comments:

Kamil ace said...

a girl is really complicated..zzz
hahaha

Hanis Azla said...

kdg tu klu sentap tak ckp banyak juga.. ha..ha.. nice.

p R i n c E S s _ N said...

bsyukur mjadi seorg wanita...byk kelebihannya..w.pon complicated..hihi