Tuesday, December 14, 2010

-mid semester examination-

salam semua nyer.

hari ni ak xleh nak berblogwalking sepanjang hari.cukup sekadar post entri ni je sebab ak punyer mid semester examination dah dekat sgt.so xleh nak maen maen lagi bersama blog tercinta ni.senyum.

jadual exam adalah seperti berikut.





tu je la dua subject yang ak amik sem ni.harap harap dapat skor banyak banyak.haha.azam setiap kali exam.selalu kecundang ditengah jalan.hee. :)

kepada pelajar uia sekalian :

bitaufik wannajah.
buat betul betul eh.
gud luck! :)

kepada dean uia yang sorang :

suruh lecture buat soalan biasa biasa je tau.
jangan buat soalan caculus macam kami 
ni albert eistein eh.
kalo sy xdapat masuk dean list.
dapat jumpa dean pun dah memadai dah. :)


p/s: xsempat nak berkempen psal blog pilihan malaysia disebabkan xda laptop dan mid term exam yang makin dekat.apa apa pun.kalo korang suka blog miss epa ni.jangan lupa vote no 239 dekat sini. terima kasih eh! :)


terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

9 comments:

selipar biru said...

best of luck exams!

mr.syazwan said...

x tau post kat sini

nnt kite org jawab k

hehe

miss epa said...

selipar biru: thanks eh!

miss epa said...

mr syazwan: haha.okey!deal! :)

Aizuddin Hanis said...

good luck 4 ur final...

miss epa said...

aizuddin: time kasih! :)

DiaUmaiNiNaz said...

salam n gud luck...

miss epa said...

diaumaininaz: thanks! :)

DaK CoMoT said...

gudluck!!