Tuesday, December 28, 2010

-kenapakah celcom broadband?-

salam semuanyer.

di tengah malam update blog.al maklum la.broandband buat hal.
td celcom service col ak.

" kami mohon maaf ye cik nurul.kawasan
tempat tinggal cik nurul memang sedang
menghadapi masalah installer ckit.
oleh itu menganggu speed broadband.
kami dah rujuk dah masalah ini.
dalam masa 2 minggu.
keadaan akan okay. "

huu.sah sah ada masalah sebab broadband
ak ni bleh connect internet guna gprs je.
kalo guna 3G dia xupload.ish.geram pun ada.
nak kata tempat ak xda line 3G memang mustahil la.
bandar satelit islam kot.ehem.
rupanyer salah setting.
so sebab tu lah ak xmampu nak blogwalking selama 
seminggu ni.insya allah ak akan blogwalking
plak minggu depan bila dah masuk uia eh.

ni pun ak update blog puko 2 pagi.baru la line okay
ckit.kalo time laen memang xgerak ah.
sambil sambil tggu match bola malam ni.
ingat nak teman adik ak tgok bola.
ak siap goreng nugget tempura dan ribena lagi.
semangat sih!hee :)

sebut pasal bola ni.
ak nak wish tahniah banyak banyak
kat pasukan malaysia sebab berjaya kalahkan
indonesia semalam.semangat ak lompat time
malaysia skor tau.biasa la.
ak anak malaysia!
malaysia boleh! :)




bebelan miss epa: just bcoz her eyes don't tear doesn't mean her heart doesn't cry.and just bcoz she comes off strong, doesn't means there's nothing wrong. 

p/s: entry ni xda gambar sebab nak upload gambar pun xleh.sedih. :(

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

2 comments:

Wan Gerrard said...

Malaysia boleh ^_^
nk nugget sikit =P

miss epa said...

wan gerrard: haha.m'sia bleh! :)