Monday, January 3, 2011

-wishlist for 2011-

happy new year 2011 !!!

ucapan penuh bersemangat di tahun barun ni kan.so as usual la.masuk je taun baru.azam harus baru even azam tahun lepas pun xterbuat lagi.tapi xpa.kita harus sentiasa bersemangat.harus ye adik adik.haha.betapa gembiranya miss epa menyambut tahun baru.hee. :)

fuh.dan agak lama ak update blog.al maklum.celcom broadband ak rosak.sadis rasa hati.so sekarang ak kat uia.bleh la berblogwalking seperti biasa.sori pada korang yang blogwalking cni coz ak xsempat nak blogwalking balik kat blog korang. 

okay.korang for sure dah baca tajuk entri kan? jom checkout  :

wishlist 2011


ehsan google

DSLR digital camera
ni impian yang dah lama dah.tapi pendam je sebab xda duit.hee.oleh sebab 
tahun ni ada buat part time job sikit.so duit gaji simpan utk dapat kan dslr digital
camera yang terunggul.ye la.jelous tau tgok orang laen bleh amik gambar lawa 
lawa tanpa perlu edit.miss epa pun nak try ah! :)



 
ehsan google


nokia x5

gempak x?cantik kan nokia x5 ni?sumpah comel.dengan camera
with 5 megapixel.ak rasa nokia ni sgguh cantik sekali.hee.
ni pun akan dibeli dengan duit gaji hasil dari tabungan harian.


setakat hari ni.tu lah dua benda yang masih menjadi idaman kalbu dan xdapat lagi.mgkin akan diusahakan pada tahun ni.azam azam yang laen adalah seperti azam azam yang tahun lepas sebab yang tahun lepas pun xbuat lagi.hee.
apa apa pun.ak doakan.azam kita semua tercapai dan of course stiap orang punyer azam ke arah lebih baik.amin. :) 
 
p/s: azam tahun ni nak selesaikan azam tahun lepas.hee.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

4 comments:

mr.syazwan said...

moga tercapai hasrat dan impian anda itu

amin

=_=

miss epa said...

mr syazwan : thanks :)

♥ Funna ♥ said...

i pon sgt ngidam nk beli DSLR but nikon D3100..ntah bila nk dpt la..kumpul2 wet hbs kumpul2 hbs..aiyak..btw, hope ur dream will come true..

Fairuz Fazilah said...

i nak Nikon D60 and Vivaz pro..waa..nak nak nak!!!