Sunday, December 26, 2010

-The Sim 3-

salam semua nyer.

hari ni nak citer kat korang pasal satu game yang memang ak follow
dari first keluar dulu lagi.sekarang dah third edition dah.
game ni ak sangat sangat in love ah.
terbaik abis ah.

sapa yang dikenali as a gamer mesti pernah dengar nama 
game ni. the sims?pernah kan?
game ni agak popular la sebab dia best sgt.
sehebat plants vs zombies ah.haha.

oleh sebab lappy ak ni kecik je.memang nak install
games pun xleh.so dah lama dah ak xmaen the sims ni.
dulu satu family maen.siap bleh jadi jiran jiran lagi.
memang bleh merapatkan ukhwah ah games ni.hee.

sekarang ni.adik ak dah beli the sims 3 for xbox.
ah.memang sgt seronok melayan the sims 3 ni diwaktu
malam bulan mengambang.haha.

sekarang ni.setiap minit pun ak je dok depan tv maen xbox.
dulu bila adik ak ajk maen.ak xnak.
ye lah.xbox punyer controller cam advance ckit.
dia wireless.nak maen need for speed pun susah.
dah xbest dah.dulu time ps2 layan je maen need for speed.
bila ps2 dah naek pangkat jadi xbox.
adik ak je maen sbb dia je tahu mcm mana nak maen.

so untuk cuti mid sem ni memang ak mengadap 
benda ni je la.haha.at least ada activity kan?
dari ak dok pikir bnda yang menyakitkan hati
menguris perasaan.ehem.touching sejenak.
*   -___-  *

korang tahu watak ak dalam ni nama ape?
jennifer aniston.haha.
nama partner ak plak tom cruise.
haha.kata kau! :)



ehsan google.

the best game ever! :)



p/s: berukband ni serius slow sgt sgt.memang xley blogwalking skrang.stkat baca entri korang je mampu.sadis rasa hati. :(

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

4 comments:

maCy said...

dlu kck2 macy men. huhu

Ms sunsWeetz said...

hye..terjah sini jap

miss epa said...

macy: best kan?hee :)

miss epa said...

ms sunsweetz: time kasih sudi terjah. :)