Wednesday, December 8, 2010

-macam macam gelaran-

salam semua yang membaca.korang yang baca tajuk entri jangan terkejut plak.ye la.mana ah tahu korang ingat sultan kelantan, Sultan Muhammad V nak bagi gelaran kat ak kan?ye la.ak ni memang sgt berjasa dalam menaik kan nama kelantan di malaysia dengan mencipta rekod
sebagai perempuan paling kuat tido kat malaysia.haha.sangat membanggakan.-__-!


hari ni ak nak cerita kat korang gelaran gelaran yang ak dapat time kat skolah dulu.kalo korang pun mesti korang dapat bnyak nama nama aneh dari sahabat sejati kita kan?hee.


dimulakan dengan bismillahirahmanirahim. *ak bca bismillah ni bg mengelakkan perasaan murka kepada org yang bg gelaran ni kat ak.hee*-_-!


popeye


diorang panggil ak popeye sebab nama gelaran ak kat sekolah dulu epa.bila dah    epa!epa!.lama lama jadi popeye.bukan sebab ak suka makan bayam eh.haha.


tupai


ni pun salah satu nama gelaran ak.ada ke panggil ak tupai?ak dapat gelaran ni pun sebab nama ak epa gak.ish!-_-.ak selalu nangis bila diorg ejek ak.ye ar.hati wanita yg mudah tersentuh.masa tu darjah 3 kot.pnggil ak tupai.ish.kalo ak dah besar.nak je ak sekeh kepala korang yang panggil ak tupai.hee :)

roti high 5


korang kalo xtahu kenapa ak dipanggil roti high 5 ni memang saje ah tu kan?hee.emo plak.nama ak kan haifa.cuba pronouns elok elok.cam sama kan.-__-.dah agak dah korang nak gelak.hee.ramai yang kata time ummi mengandungkan ak dulu.mengidam roti high 5 ke sampai anak nama haifa.hee.

kecik

yang ni ak memang faveret ah.sampai ak kat uia sekarang pun orang panggil ak budak kecik.bukan perangai ak mcm bdk kecik eh.tp sbb ak pnyer ketinggian xtinggi sgt and ak xgemuk sgt.kcian ak.hee.-__-!

bonzai


ni gelaran yang ak paling suka.haha.bonzai.sebab nyer ak pendek.so xnak menghina ak dengan gelaran 'pendek' adjust bagi mahal ckit.jadi la 'bonzai'.ni gelaran yang kawan kawan pompuan ak yang kasi.dekat hostel dulu ak rapat ngan sorang kawan ak ni.kecik cam ak.so diorang panggil dia 'bon' and panggil ak 'zai'.haha.cute kan? rindu korang! :)


ha.tu lah antara gelaran gelaran yang pernah ak dapat.bnyak je lagi.ada yang ak xingat kot.even time skolah dulu xsuka pakai uniform sekolah.sekarang ak sgt rindu nak pakai uniform sekolah!serius.-__-!



p/s: kenapa xda org panggil sy haifa wahbi? xckup seksi eh?haha :)
terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

16 comments:

AiDa AzRyN said...

hai haifa.. ;P

miss epa said...

aida: haha.perli ye! :)

waRDah a.k.a QiQi said...

hehe.. comel jep.. :D

mr.syazwan said...

lepas ni boleh la wan cakap kamu

epa BONZAI ye????

sbb nama itu cute..

hek3

iszieylyanziy said...

k,is pggil haifa high 5 jek,,ahhaha

ieda said...

hahahahah memang mcm2 gelaran lahh dikkk huhuhu

miss epa said...

qiqi: time kasih! :)

miss epa said...

syazwan: haha.chomel la sgt.hee :)

miss epa said...

kak is: haha.jaat eh! :)

miss epa said...

ieda: macam macam kak.smpai xingt.hee :)

HaNTwO said...

panggil pokcik baby sebab pokcik comel cam baby hehehe..

nazirulhazwan~ said...

hai haifa wahbi:)

haa, da ade org panggil name tu.hehe

miss epa said...

han: haha.okay pokcik baby! :)

miss epa said...

nazirulhazwan: haha.time kasih :)

rossoneri said...

hahahah haifa=high5, the best hahahahaha gelak guling2 dah ni..

miss epa said...

rossoneri: haha.gelak eh! :)