Saturday, December 25, 2010

-mid semester break-

salam semua !!!

hari yang sungguh indah okey.mana tak nyer.cuba baca tajuk entri.haha.
okay semua.ak dah start mid sem break dah.hari ni dah berada di klatey.
negeri tercinta.hee.

lepas ni akan berblogwalking dengan penuh perasaan gembira sebab
dah berada kat rumah dah.bleh online memanjang tanpa 
rasa bersalah sebab ak dah lepas mid semester examination.

so kepada semua student uia.

hargai lah masa cuti korang dengan sesuatu yang berfaedah.
jangan asyik tgook movie and maen game jer.
tlong lah parents tu ckit ckit.hee.

* mengata dulang paku serpih,
    mengata orang ak yang lebih. *

so setakat tu jer entri hari ni.nak p kenduri kawin umah sedara.peace :)









p/s: jangan pernah ada lagi.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

2 comments:

akuwanblur said...

happy oliday..

i am S!L4H.. said...

ouchhh bst nye cutiiii...
blik rumah goyang kaki.....
*lmbt lg cuti ni..adusss
T___T