Friday, December 3, 2010

-superhero idaman kalbu-

salam semua nyer.supehero idaman kalbu?ehem.biasa la.as a gurl kan.of course ada ciri ciri lelaki idaman.apa lagi supehero idaman.haha.dulu time ak sekolah.ramai la kawan kawan yang buat list ciri ciri lelaki idaman.nak yang jujur,ikhlas,romantis,beriman.nama lagi ciri idaman.memang tak da yang xelok ah.hari ni ak nak kongsi ngan korang supehero idaman ak.jom pilih calon calon dari top 5 ni dulu eh.nnti ak akan serta kan alasan calon ni kena reject.amboi.cam nak pilih buat laki ni.hee :)


batman




saya suka body abg batman ni.baju kaler hitam pun saya suka.mudah ah abg nak jadi kelawar malam malam kan? tp sy xleh angkat abg as a supehero idaman kalbu saya sebab abg suka keluar malam malam.saya plak penakut yang amat.tido malam pun bukak lampu.hee. :)


superman




abg superman paling handsome ah dalam banyak banyak superhero idaman kalbu.tapi bang.handsome je xmemadai eh.kena berbekalkan iman jgak.hee.saya xberapa suka fashion abg ah.agak keterlaluan dengan seluar kecik abg yang abg salah letak tu.hee.so sorry eh darling. :)


spiderman


abg spiderman ni xda la andsome sgt.xseksi pun.baju pun dah okay.tp satu je yang ak xleh trima psal dia.dia suka spider kot.ak ni pulak takut ckit ngan benda benda bernama serangga ni.alahan la.hee.so xleh jadi superhero idaman kalbu gak.mitak maaf. :)


cicakman


ni plak satu satu nyer superhero melayu.memang semua org menanti kan ah superhero ni kan?tp agak xsenonoh nyer.sebab jadi superhero tu sebab tertelan cicak.memang geli habis ah.hee.ak xangkat cicakman jadi superhero sebab ak thu body sebenar saiful apek.haha. xleh trima superhero keding.hee. :)


for the last one ni.superhero yang memang ak angkat as a superhero idaman kalbu ah.dia agak memenuhi criteria.

power rangers


orang kata.apa yang penting .kerjasama.so ak angkat la geng power rangers ni as a superhero idaman kalbu sebab kerja berkumpulan diorng yang sgt hebat.even kdg kdg gaduh.biasa la kan.lagi kan lidah tergigit.ni kan plak sesama manusia.ehem.


apa macam semua? ada setuju sama saya? hee :)


p/s: harap kan pagar.pagar makan padi. :(

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

18 comments:

kingviper91 said...

hahahaha... aduyai... ksian apek dpt keding... ekekeke... lawak2...

mr.syazwan said...

kluangMAN handal gak

hehe

ijatnuar87 said...

ahaks...mmg setuju...power renjes...melwan kejahatan,hahaha...

AiDa AzRyN said...

setuju gak! ngeeeeeee.. :D

aibaks said...

aibask pilih keluangman! haha

miss epa said...

kingviper91 : hee.sory eh apek! :)

miss epa said...

mrsyazwan :haha.kluang man and tiong man!hehe :)

miss epa said...

ijatnuar87: haha.power ranger! :)

miss epa said...

aida azryn: hehe.awk jadi power ranger yellow eh! :)

miss epa said...

aibaks: kluang man pun bley.hee :)

caliph shuriken said...

x suka hero pakai seluar kecik kt luar, hukk...

miss epa said...

caliph: haha.agak seksi ye. :)

cik kuntum said...

hehe. kite suke action kamen! :p

miss epa said...

cik kuntum: action kamen salah satu serangga.sy alahan.hee :)

Halia Kentang @ Annpaan said...

sy suka batman.
nmpk cam macho2 gitu
hehhehe

khaifaiz said...

saya suka superhero yg Ijo tuh.. ala yg kalau marah tu koyak baju dia

miss epa said...

annpaan: memang macho dgn body dia.hee :)

miss epa said...

khaifaiz: hee. incredible hulk? :)